Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Kreativni u pandemiji: Budapest Eye postao mjesto za večeranje

Kreativni u pandemiji: Budapest Eye postao mjesto za večeranje

Poznati restoran u Budimpešti odlučio je doskočiti pandemiji te je gostima pružio jedinstveno iskustvo večere u kabini velikog panoramskog kotača

Kako bi održali poslovanje a istovremeno poštovali epidemiološke mjere, restorani diljem svijeta domišljaju se sve kreativnijim načinima posluživanja hrane, od individualnih staklenika do bazena, piše Metro.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrana kao afrodizijak

Pokretanje videa...

01:16

No Costes, restoran u Budimpešti otišao je korak dalje u osiguravanju socijalne distance. Inače je riječ o restoranu s Michelinovom zvjezdicom, a nedavno su ponudili novo iskustvo večeranja na popularnom panoramskom kotaču Budapest Eye. To znači da su gosti imali spektakularan pogled na grad tijekom večere.

Hajnalka Lutor enjoys her meal as Michelin-starred restaurant Costes moves into the Budapest Eye ferris wheel during the coronavirus outbreak

Costesov tim je upriličio večeru kako bi pokazao i drugim restoranima da stalno traže nove načine u osiguravanju sigurne večere tijekom pandemije. Vlasnik Karoly Gerendai kazao je da mu je ideja došla tek nakon što je primijetio da mu je broj gostiju pao na desetinu od uobičajenih posjetitelja.

Za presoljene krumpiriće i malo mesa u restoranu Gordona Ramseya platili 189 kuna
Za presoljene krumpiriće i malo mesa u restoranu Gordona Ramseya platili 189 kuna

- Budući da sad nema ljudi ni na kotaču ni u restoranu jer zbog pandemije nema turista, ukazala se prilika da napravimo ovo. Kotač je idealan jer ima odvojene kabine pa smo riješili problem kako odvojiti goste i osigurati distancu - kazao je.

ThrowBackThursday... Once upon a time...

Objavljuje Costes RestaurantČetvrtak, 14. studenoga 2019.

Na Instagramu su objavili jelovnik od četiri slijeda na kojem je bila bila pirjana govedina i pačja jetra s prženim korjenastim povrćem, njoki s roštilja uz jeruzalemske artičoke i umak od srži te poširane kruške za desert.

U bečkim kafićima gosti moraju dati kontakt. Potpisuju se kao Mickey Mouse ili Paško Patak
U bečkim kafićima gosti moraju dati kontakt. Potpisuju se kao Mickey Mouse ili Paško Patak

Iako kabine kotača nisu bile zagrijane, restoran je gostima ponudio deke i jastuke kako bi im tijekom objeda bilo toplo.

Lutor and Katus enjoy their food as Michelin-starred restaurant Costes moves into the Budapest Eye ferris wheel during the coronavirus outbreak

Cijena ulaznice za ovaj jedinstveni doživljaj bila je oko 1000 kuna i sve su ih rasprodali. Karoly Gerendai kaže kako restoran planira ponoviti ovo iskustvo tijekom toplijih mjeseci sljedeće godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Osam činjenica o nevjeri: Tko, zašto i kako postaje varalica
MANJE POZNATO

Osam činjenica o nevjeri: Tko, zašto i kako postaje varalica

Preljubnici su najčešće zadovoljni svojim odnosom, ako žena vara to je češće kraj odnosa, a većina varalica će uslijed afere sve češće voditi ljubav i s partnerom
Oči su ogledalo duše, a evo što otkrivaju o vašoj osobnosti
CRNE, PLAVE, SIVE...

Oči su ogledalo duše, a evo što otkrivaju o vašoj osobnosti

Iako boju očiju prvenstveno određuje količina i raspodjela pigmenta melanina, od davnina se boju očiju povezuje i s osobnošću. Otkrijte što vaše oči govore o vama...