Obavijesti
članak
Kiselili smo kupus: Evo kakav izabrati i koji su ključni koraci
Komentari 42
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Kiselo zelje je toliko jeftino da se ne isplati kiseliti...
an
Pa trebaju si i ‘kumice’ nesto zaraditi…
BB
Najgora međimurska psovka je da ti se barem sve ukiselilo osim zelja 🙂
AC
Mi pored soli stavljamo i lovorov list,papar u zrnu i nekoliko šacica kukuruza.
Ro
Vise puta mi se desilo da kupi kupus koji smrdi I pokvari mi jelo, zato kiselim , nije stvar u novcu.
Sokol ga nije volio
Ova u crnom ima dobre....
bl
Di ga ova sa slike kiseli?
ax
Tom logikom smo i došli u situaciju da nam se ništa više ne isplati, totalno pogrešna paradigma.
ax
Treba kiseliti kupus bez obzira što bi rekao ovaj prije da se ne isplati, jer taj jeftini kiseli kupus koji se ubrzano kiseli pomoću octa i sl. svaki put izaziv Prikaži još ↓
ga
ja sarmu pravim od čiste, malo masnije svinjetine, nikakva junetina, stvrdne smjesu. mljac
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .