Obavijesti

Lifestyle

Komentari 66

Karakter vam ovisi i o tome u koje doba godine ste rođeni

Karakter vam ovisi i o tome u koje doba godine ste rođeni

Astrologija nalaže da položaj zvijezda pri rođenju utječe na sve aspekte karaktera. Slično je i sa godišnjim dobima. Ljetna, zimska, proljetna i jesenska djeca su različita

VIDEO

​Postoje određenja vjerovanja o tome da doba godine u kojem ste rođeni ima utjecaj na vaš karakter. Svako godišnje doba ima svoje kvalitete i nedostatke pa tako i vi imate adute koje je odredio kalendar. 

POGLEDAJTE VIDEO: Žene u ova 4 znaka horoskopa najviše su sklone nevjeri 

Pokretanje videa...

horoskop 01:26

Ljeto

Neovisni ste i probleme rješavajte s lakoćom. Maštoviti se, znate se opustiti i cijenite lijepe trenutke. Veseli ste i drugi obožavaju vaše društvo, kao i vaš smisao za humor. Volite istinu i teško vam je lagati. Snalažljivi ste i to je vaš najjači adut. 

Happy young couple having fun camping at the beach
Ovi horoskopski znakovi su najveći brbljavci: Ne gase se...
Ovi horoskopski znakovi su najveći brbljavci: Ne gase se...

Jesen

Ništa ne prepuštate slučaju pa ćete prije svake nove odluke sve dobro analizirati i isplanirati. Uvijek ste na oprezu te lako pročitate ljude. Posebice ako ne govore istinu. U razgovoru volite dubinski analizirati i volite reći sugovornicima što vam je na umu, pa čak i ako nemate nešto lijepo za reći. Dajete dobre savjete i otvoreni ste, a vaš najjači adut je oštroumnost. 

Zima

Rijetko kada ćete odbiti druge kada im je potrebna pomoć. Svoje voljene ne puštate lako i dajete se potpuno u odnose koji vam znače. Mnogi vas smatraju jako dobrim prijateljem i cijene vaš karakter. Pravi ste domaćin i svi obožavaju dolaziti kod vas u goste. Najjači adut vam je darežljivost. 

Slap Krčić na izvoru rijeke Krke u Kovačiću okovan ledom, ali prepun posjetitelja

Proljeće

Lako sklapate prijateljstva, volite pomagati bližnjima i slušate svaku njihovu riječ. Volite nasmijati najbliže i često ih spašavate iz raznih nevolja. Vaš najjači adut je veliko srce. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 66

VIDEO

Kako rade trgovine u nedjelju
DETALJAN POPIS

Kako rade trgovine u nedjelju

Trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini, a trgovine i šoping centri sami biraju koje će to nedjelje biti. Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom pogledajte u našem detaljnom vodiču