Obavijesti

Lifestyle

Komentari 18

Kako postati samouvjerena žena koju svi muškarci vole?

Kako postati samouvjerena žena koju svi muškarci vole?

Samopouzdanje dolazi kad vjerujete sebi te se ponašate na prirodan način, umjesto da stalno pokušavate biti savršena osoba, jer takva ne postoji

VIDEO

Evo 8 jednostavnih načina da postanete samouvjerena žena koju muškarci vole, radi se o malim promjenama u ponašanju te prihvaćanju sebe.

1. Odustanite od savršenstva

- Razumijem da želite da stvari budu kako treba u vašem životu, ali pokušaj da budete savršeni zapravo vas paralizira - ističe stručnjakinja za veze Debra Smouse za Your Tango.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Rijeka: Otvorena izložba "Gdje je ženi mjesto? " .mp4 00:38

Perfekcionizam vas priprema da živite u strahu da nikada nećete biti dovoljno dobri. Samopouzdanje se ne razvija u stanju savršenstva. Zapravo, perfekcionizam je antiteza samopouzdanju.

Dakle, utišajte svog unutarnjeg kritičara i otpustite potrebu da budete savršeni.

2. Poduzmite nešto

Povjerenje dolazi kroz iskustvo, a iskustvo kroz djelovanje. Najpouzdaniji ljudi su, ironično, oni koji su spremni ispasti glupi, ludi i bedasti, kako bi postigli svoje ciljeve.

Test za 'sponzoruše': 'Odvedite ženu na prvi spoj na kokice'
Test za 'sponzoruše': 'Odvedite ženu na prvi spoj na kokice'

Iznova i iznova pokušavaju, ne uspijevaju, ispravljaju se i nastavljaju učiti i rasti kroz životna iskustva.

3. Odijevajte se kako se osjećate

Odijevanje kako se želite osjećati odličan je način da se poigrate s fizičkom stvarnošću kako biste izgradili svoje unutarnje samopouzdanje.

Dakle, definirajte kako se želite osjećati, zamislite kako taj osjećaj izgleda i odjenite se s namjerom da utjelovite svoje osjećaje.

4. Pazite na držanje

Ustanite kao da to mislite. Ustanite kao da imate nešto za reći svijetu.

Portrait,Of,Young,Smiling,Woman,Looking,At,Camera,With,Crossed

- Dakle, vježbajte dobro držanje kako biste počeli graditi razinu samopouzdanja. Tako je, leđa ravna, ramena nazad i prsa van! - predlaže Debra.

5. Donosite odluke

Često podcjenjujemo moć odlučivanja. Često ne donosimo odluke jer ne vjerujemo sami sebi.

U redu je početi s malim, poput odabira restorana ili para lijepih cipela. Zatim donesite veće odluke: odaberite mjesto za odmor, umjetničko djelo ili novo odijelo.

Sa svakom odlukom postajete sve sigurniji, umjesto da čekate da netko donese odluke umjesto vas i dopustite da vaše samopouzdanje raste.

Najteže se zaljubljuju: Ova četiri znaka Zodijaka nije lako osvojiti
Najteže se zaljubljuju: Ova četiri znaka Zodijaka nije lako osvojiti

6. Pokušajte igrati ulogu

- Ne govorim vam da ne budete ono što jeste, samo predlažem da na nekoliko trenutaka pokušate zamisliti se u 'tuđim cipelama'. Duboko u vama je ova samouvjerena osoba - možda ćete je samo morati isprobati, prije nego što je nosite cijelo vrijeme - otkriva Debra.

7. Slavite i svoje najmanje pobjede

Kopajte po svom sjećanju i razmislite o stvarima na koje ste tako ponosni.

Mogu biti mali ili veliki, utjecati samo na vas ili na druge ljude. Napravite popis i dok zapisujete svako postignuće, potapšajte se po ramenu i priznajte sve što ste učinili. Ovo je sjajan korak ka izgradnji vašeg unutarnjeg samopouzdanja.

8. Smijte se

Osmijeh je jedna od onih potpuno kontroliranih radnji koje možete poduzeti u svom vanjskom svijetu, a koje će uzdići vaš unutarnji svijet.

- Probajte. Uđite u sobu i samo se nasmiješite. Primijetite što se događa. Odjednom, dobar osjećaj je u vama. Počinjete se opuštati, a stvari prestaju biti tako ozbiljne. I otkrijete da je vaše samopouzdanje veće. Osjećati se samouvjereno i privlačno znači osjećati se ugodno u vlastitoj koži. Tako je jednostavno - zaključuje Debra za Your Tango.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 18

VIDEO

Kako rade trgovine u nedjelju
DETALJAN POPIS

Kako rade trgovine u nedjelju

Trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini, a trgovine i šoping centri sami biraju koje će to nedjelje biti. Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom pogledajte u našem detaljnom vodiču

Jedna stvar koju imate doma, a nije ocat, otopit će kamenac na slavinama za dvije minute
SUPER TRIK

Jedna stvar koju imate doma, a nije ocat, otopit će kamenac na slavinama za dvije minute

Riječ je o prirodnoj otopini koju možete napraviti sami, a jedino na što treba paziti jest da ona ne stoji na osjetljivim površinama dulje od dvije minute, jer bi ih zbog kiselosti mogla oštetiti