Kako navijaju znakovi Zodijaka: Tko se živcira, a tko je optimist? | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Kako navijaju znakovi Zodijaka: Tko se živcira, a tko je optimist?

Kako navijaju znakovi Zodijaka: Tko se živcira, a tko je optimist?

Uoči utakmice Hrvatske i Albanije donosimo vam glavne navijačke karakteristike svakog znaka. Djevice su tako vrlo smirene i staložene, dok Škorpioni vrište i plaču

VIDEO

Ovan 

Ovan je znak koji je uvijek spreman na akciju, po prirodi je rođeni vođa i zna se izboriti za sebe. Njihov karakter vrlo se lako može vidjeti i u navijanju. Njima je za sve kriv sudac jer znaju sva nogometna pravila, a navijaju žestoko. Lako ih ponese euforija, a vjerojatno će izgubiti glas od glasnog navijanja. Poraz im izuzetno teško pada.

VIDEO Hrvatski navijači već su zauzeli centar Hamburga! Ori se 'Moj Ivane' i 'Bježite ljudi'
VIDEO Hrvatski navijači već su zauzeli centar Hamburga! Ori se 'Moj Ivane' i 'Bježite ljudi'

Bik

Bikovi su perfekcionisti, a možemo ih zvati i 'trenerima'. Misle da igru razumiju bolje od trenera, pozivaju na red sve oko njega koji ne shvaćaju u čemu je problem u igri te stručno to objašnjava. Kod dobrih rezultata kaže 'jesam vam rekao da će tako biti', kao i kod loših.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Tajna koju brižno čuva svaki znak Zodijaka, i ne otkriva je 00:58

Blizanci

Blizanci u utakmici promijene 20 raspoloženja. Nikad nisu koncentrirani na igru, ali prate utakmicu jer na njih utječe masa. Emotivno se unose čak i u ono što ih pretjerano ne zanima. Ponekad se potroše i više od igrača na terenu.

Rak

Rakovi se trude da većinu utakmice provedu u smirenom i staloženom tonu. Uvijek pronađu nekoga koga će od igrača hvaliti, kao i onog na koga će svaliti krivicu za sve loše poteze. Osjećaju veliku ljubav prema reprezentaciji i domovini, a i poraz im teško pada. Pobjeda će im pak popraviti cijeli tjedan i stalno će o tome pričati.

Berlin: Navijači se okupljaju na Olimpijskom stadionu uoči susreta između Španjolske i Hrvatske

Lav

Lavovi su zaluđeni navijači. Ako ste Lav, vjerojatno ste gledanje utakmice organizirali kod sebe doma. Njima najviše prorade patriotski osjećaji, a loš rezultat objašnjavaju zavjerom sudaca koji su se zbog novca i ostalih razloga okrenuli protiv njihove ekipe.

Djevica

Rođeni u znaku Djevice utakmicu gledaju smireno i staloženo. Njihov vječni optimizam držat će nadu do samoga kraja čak i kad su šanse za pobjedu nemoguće. Sve vrijeme smiruju one oko sebe, te izgovaraju fraze poput 'lopta je okrugla', 'neka najbolji pobijedi' i slično.

Ova 4 horoskopska znaka su najbolji ljubavnici: Daju sve od sebe da se osjećate posebno
Ova 4 horoskopska znaka su najbolji ljubavnici: Daju sve od sebe da se osjećate posebno

Vaga

Vage su najbolje pripremljeni navijači. U načelu su pravedni i više se ljute na igrače nego na suce, a najponosniji su kada o svom tim čuju pohvale stranih komentatora. Nikad ne znaju tko će pobijediti, na trenutke su nervozne jer misle da ćemo izgubiti, a opet uzbuđene jer su uvjerene u pobjedu.

Škorpion

Škorpioni su navijači koji kad navijaju mogu i zaplakati. Iako mnogi smatraju da su hladni, njihov alter ego izlazi na vidjelo kad Hrvatska izađe na teren. Pripadnici ovog znaka nisu imuni na masovnu euforiju i entuzijastični su navijači koji većinu utakmice provedu vrišteći.

Strijelac

Sa Strijelcima je najljepše je navijati. Oni su vjerni navijači koji nemaju potrebu to isticati, ali će to vjerno dokazati praćenjem svoje reprezentacije. Vječni su realisti i često znaju govoriti kako smo mi mala država velikog uspjeha i da trebamo cijeniti naše kvalitete bez obzira na ishod.

Berlin: Navijači se okupljaju na Olimpijskom stadionu uoči susreta između Španjolske i Hrvatske

Jarac

Jarac je znalac i njima je stabilnost jako bitna. Kad suprotna ekipa dođe u vodstvo, oni govore da im nije dobro i neće više gledati.  Ako njegov tim pobjeđuje, naručuju ture; u protivnom, naručuju uz psovke i pritom slušaju druge navijače kako bi se s njima upustili u raspravu.

Vodenjak

Vodenjaci uživaju u druženju i atmosferi više nego u gledanju utakmice. Nogomet im nije previše zanimljiv, ali navijačka atmosfera i sreća drugih ljudi im puno znači. Često znaju izmišljati zanimljive nadimke za suce, kao i loše igrače.

Ova 4 horoskopska znaka imaju najveće šanse steći bogatstvo
Ova 4 horoskopska znaka imaju najveće šanse steći bogatstvo

Ribe

Pripadnici ovog znaka mogu biti vatreni navijači u srcu, ali to baš i ne pokazuju svojoj okolini. Ribe znaju nabrojiti sve nogometaše gotovo svake reprezentacije, nogometna su im pravila u malom prstu. Prigovaraju na apsolutno sve na terenu, čak i na komentare komentatora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO

Otkrili smo sve fetiše Hrvata: Volimo grublje, u troje, uloge...
ISPOVIJESTI O MAŠTARIJAMA

Otkrili smo sve fetiše Hrvata: Volimo grublje, u troje, uloge...

Plus+ Pitali smo naše ljude što najviše vole u krevetu i koji fetiši ih uzbuđuju. Ispada da su to klasici poput uživljavanja u uloge, grublji seks i seks u troje
10 najgorih pića za zdravlje
GAZIRANA, LEDENI ČAJ...

10 najgorih pića za zdravlje

Nutricionisti i zdravstveni stručnjaci ističu da bi šećeri i aditivi u nekim pićima mogli biti štetni za zdravlje. U nekim pićima valja uživati vrlo umjereno, iako se ne čine tako 'nezdravima'