Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Jestivo ulje sačuvat će ribež od hrđanja

Jestivo ulje sačuvat će ribež od hrđanja
1

Dovoljno je da nakon svake upotrebe, prije pranja, četkicom za zube iščetkate ostatke hrane. Nakon pranja možete ga premazati uljem

Kuhinjski ribež, iako je od nehrđajučeg čelika, nije dovoljno samo namočiti u vodi i obrisati. Nakupljena kiselina od ribanog voća ili povrća prije ili poslije progristi će ribež te će početi hrđati. No nije potrebno potrošiti sate kako bi očistili sitne rupice. Dovoljno je da nakon svake upotrebe, prije pranja, četkicom za zube iščetkate ostatke hrane. Nakon pranja možete ga premazati tankim slojem jestivog ulja. Zauvijek ćete se riješiti hrđe, a ostat će sjajan kao kad ste ga kupili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0