Obavijesti
Komentari 19
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

vM
Kao prvo, korištenje začinjavanje jela nije dio konobarskog "zanata". Još nikad nisam čuo da je netko u restoranu tražio konobara da mu začini jelo koje mu je u Prikaži još ↓
Goranović
Ovaj Turcin ce vam bolje zapapriti!
Sm
Poznati stručnjak za soljenke iz 24 sata vam savjetuje....
Rafo
Nemaju sve soljenke nabore, neke su glatke.
PsihoGinekolog_209
Ne koristim soljenku ni ovu drugu za papar 😛
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .