Obavijesti
Jednostavno rješenje: Rešetke roštilja najbolje je čistiti lukom
Komentari 11
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

johntaylor
Luk se jede. Ne bacat hranu
Dk
Ja ga čistim kožicom 😉
totalnoodvaljen
gasmaska obvezni pribor za tu metodu.. Luk i vruća rešetka, samo naprijed.
IO
Kakva glupost. Rostilj se cisti taman prije nego stavis meso na njega, a ne nakon rostiljanja...
zaladilo
Un se najmibolje čusti da se dobron zapeče a unda novinaman trljat da se zadime i izgore a potlin četkun metalnom izdrljat a unda ponjizim prošetat masno meso Prikaži još ↓
ma
Ma!
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .