gasmaska obvezni pribor za tu metodu.. Luk i vruća rešetka, samo naprijed.
IO
IO
25.3.2021.
Odustani
Kakva glupost. Rostilj se cisti taman prije nego stavis meso na njega, a ne nakon rostiljanja...
zaladilo
22.3.2021.
Odustani
Un se najmibolje čusti da se dobron zapeče a unda novinaman trljat da se zadime i izgore a potlin četkun metalnom izdrljat a unda ponjizim prošetat masno meso
a unda ga stavt peč i čuvat da se ne zalepi i pocrni.Dobar tek i živli!
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .