![Janjeća rebra marinirana u medu, vinu, cimetu i češnjaku](https://img.24sata.hr/CCwp6aU489YdGVSlcivAv1HMfnw=/414x267/smart/media/images/2020-09/dreamstime-m-120971596.jpg)
Ovo jelo je savršen nedeljni ručak. Vrlo jednostavno ga je napraviti, a topi se u ustima koliko je meso meko, sočno i ukusno. Rebra poslužite uz neko povrće, bilo kuhano ili u obliku fine salate
Lifestyle
Komentari 1Ovo jelo je savršen nedeljni ručak. Vrlo jednostavno ga je napraviti, a topi se u ustima koliko je meso meko, sočno i ukusno. Rebra poslužite uz neko povrće, bilo kuhano ili u obliku fine salate
U manjoj posudi pomiješajte narezani luk, češnjak, ulje, med, sojin umak, vino, papar, sol, limunov sok i cimet. Janjetinu stavite u vatrostalnu posudu pa je prelijte tom mješavinom. Ostavite u hladnjaku sat vremena pa prebacite u pećnicu.
Pecite 40 minuta na 200 stupnjeva. Poslužite s povrćem.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+