Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Jajima probušenim prije kuhanja ljuska neće pucati

Jajima probušenim prije kuhanja ljuska neće pucati
1

Ako se jaja teško ljušte to je pokazatelj da su svježa, no ako ih nakon kuhanja nakratko spustite u ledenu vodu bit će lakše ukloniti ljusku

Ako se jaja teško ljušte to je pokazatelj da su svježa, no ako ih nakon kuhanja nakratko spustite u ledenu vodu bit će mnogo lakše ukloniti ljusku. Pri kuhanju ljuska neće napuknuti ako jaje s obje strane probušite iglom. Jaja izvađena iz hladnjaka prije kuhanja treba ostaviti desetak minuta na sobnoj temperaturi kako bi bila ukusnija. Sočnu kajganu dobit ćete ako u jaja tijekom lupanja dodate malo mlijeka ili naribanog sira.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0