Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Jabuke u šlafroku kao bakine

Jabuke u šlafroku kao bakine

Pričekajte da se ulje zagrije, kolutove jabuke umočite u tijesto s obje strane i stavite ih da se prže - s obje strane po nekoliko minuta. Gotove su kad poprime lijepu zlatnu boju

VIDEO

Ovi sastojci dovoljni su za dvoje ljudi, ali lako ih 'podebljate' ako vas ima više. Sama priprema traje oko 15 minuta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:53

Priprema:

Jabuke ogulite, izvadite im sredinu i narežite ih na kolutove debljine pola centimetra. Jaja pjenasto izmiksajte sa šećerom i vanilin šećerom, a dodajte i prstohvat soli. Nastavite miksati te polagano počnite dodavati mlijeko i brašno. Dobivena smjesa treba biti malo gušća od one za palačinke. Gotovu smjesu ostavite sa strane. Stavite tavu na srednje jaku vatru i u nju dodajte veću količinu ulja. Koliko ćete ulja dodati, ovisi o veličini tave. Bitno je da jabuke u njemu plutaju. Pričekajte da se ulje zagrije, kolutove jabuke umočite u tijesto s obje strane i stavite ih da se prže - s obje strane po nekoliko minuta. Gotove su kad poprime lijepu zlatnu boju. Jabuke stavite na tanjur na kojem se nalazi papirnati ručnik, koji će upiti višak masnoće. Zatim ih prebacite na tanjur za posluživanje te ih pospite šećerom u prahu i cimetom.

Penicilin juha: Povrće i meso nemojte vaditi nego ga usitnite
Penicilin juha: Povrće i meso nemojte vaditi nego ga usitnite

Sastojci:

4 jabuke, 250 ml mlijeka, 200 g glatkog brašna, 3 žlice šećera, 2 jaja, 1 vanilin šećer, sol, šećer u prahu, cimet

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO