Izaberite mineralni SPF, te onaj koji vam neće čepiti pore lica | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Izaberite mineralni SPF, te onaj koji vam neće čepiti pore lica

Izaberite mineralni SPF, te onaj koji vam neće čepiti pore lica
5

Kreme za zaštitu od sunca bi nam trebale biti naš svakodnevni saveznik, a dermatolozi su skloniji mineralnim SPF-ovima nego kemijskim. Izaberite kvalitetnu kremu koja neće iritirati kožu i koja je nekomedogena

VIDEO

Dolaskom toplih mjeseci u kojima su dani okupani suncem, sve je češća tema zaštita od štetnih sunčevih zraka. One nam mogu oštetiti kožu, pa je dobra zaštita vrlo važna. Od UV zračenja se možete 'sakriti' ispod odjeće ili šešira, ali i kvalitetnom kremom sa zaštitnim faktorom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

ovisna o solariju VIDEO

- Izloženost UV zračenju može uzrokovati ozbiljna oštećenja kože, uključujući preuranjeno starenje, opekline te povećani rizik od raka kože. Pravilna zaštita od sunca uključuje svakodnevno korištenje krema za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom (SPF). Korištenje kvalitetnih proizvoda za zaštitu od sunca, poput Isdinovih, može dodatno pomoći u održavanju zdravlja vaše kože - rekla je dr. Maja Kolić iz Poliklinike Estera.

Sun Drawn With Suntan Lotion Woman's Shoulder

Od zaštitnih krema, možemo birati između kemijskih i mineralnih, a dermatolozi su skloniji preporučiti mineralne koji stvaraju fizičku barijeru između kože i UV-a. 

ISDIN je najbrže rastući brend dermo kozmetike u europskim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, te vodeći brand na području fotozaštite, a nedavno je predstavio svoj Fusion Water Magic SPF 50, kojeg je pohvalila i dermatologica Kolić.

Anti-age u 20-ima: Vlaga, UV zaštita i pravilno čišćenje lica
Anti-age u 20-ima: Vlaga, UV zaštita i pravilno čišćenje lica

- Svojom formulom idealan je za sve tipove kože, uključujući i one najosjetljivije - kaže.

- U Isdinu smo posvećeni razvoju visokokvalitetnih proizvoda za zaštitu od sunca koji pružaju učinkovitu i pouzdanu zaštitu. Naša linija proizvoda osmišljena je kako bi zadovoljila različite potrebe kože, osiguravajući optimalnu zaštitu i njegu, jer zaštita od sunca nije samo sezonski imperativ već trajna briga o zdravlju naše kože - rekla je Sonja Gašparović, Isdin Brand Managerica.

Fusion Water Magic SPF 50 pogodan je za sve tipove kože, uključujući osjetljivu i atopičnu. Njegova hipoalergenska i nekomedogena svojstva osiguravaju da ne izaziva alergije niti začepljuje pore, što je izrazito važno za osobe s problematičnom kožom. Dodatna prednost je hijaluronska kiselina u sastavu koja osigurava intenzivnu hidrataciju i anti-age učinak. Ovaj proizvod preporučuje se odraslima i djeci iznad 12 godina što ga čini prilagodljivim potrebama cijele obitelji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO