U predvorju Učke su baka i djed braće Borjana i Tonija Suzića imali malo imanje i domaćinstvo. Unuci danas na imanju drže destileriju, a rade - najbolju medicu i liker od terana
Med i bilje iz šume ključni su za okus naših likera i medice...
Na mjestu gdje danas stoji destilerija Suzi u Bregima, predvorju Učke, s kojega puca predivan pogled na Kvarnerski zaljev i prostrano otvoreno more, živjeli su naši djed i baka. Kao vrijedni i skromni ljudi, s ljubavlju su održavali svoje malo imanje i domaćinstvo. Uzgajali su domaće životinje, svinje, krave i kokoši, vlastito voće i povrće. S dubokim poštovanjem prema zemlji i prirodi, sakupljali su ljekovito bilje, bobice, marune i gljive iz šuma s obronaka Učke i obližnjih šuma. Kosili su livade i skupljali travu prateći ritam godišnjih doba, započinju priču o destileriji Suza braća Borjan i Toni, unuci obitelji Suzić.