Obavijesti
komentari
'Ja sam muška primalja, idem sretan na posao. U Njemačkoj'
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

narf
Očuh mi je otisao raditi u Austriju kao kuhar prije otprilike 5 godina. Da, radi se. Radi se po 12 sati, vikendima i blagdanima, nekad i vise od 12 sati. Ali, sve je plaćeno. Dobiva se 13 plaća i nakon godine dana postao je šef kuhinje. Tamo se zna red. Jedan kuhar je na salatama, jedan je na juhama, jedan na mesu, pomocnik pere suđe, cisti povrce itd... U Hrvatskoj nakon 20 godina rada NIKADA nije napredovao, kao kuhar bio je i perač suđa i podova i wca, prekovremeni se nisu placali, i jos se sef sale ponasa prema tebi kao prema nekakvom robu. Otisao je prvenstveno radi novaca i dobre plaće, ali kaze kako se sada ne bi vratio jer je tamo čovjek. Radnik se cijeni i to je ono sto je bitno.
pl
Sve najbolje, drago mi je da se osjeca kao covjek.
narf
Hvala 😁
Republika Kopertanija
Stvarno je sada tamo čovijek..koji hrmbači 12 sati i više..vikendima i praznicima!! Ako doživi mirovinu..vratit če se u invalidskim kolicima..pun love..s kojom Prikaži još ↓
hz
Pa kako nije čovjek, u Hrvatskoj je crncio 12 i vise sati 20 godina za uvijek istu placu, (vikend, blagdan) ili manju, jer je poslodavcu kriza svakih 2 mjeseca, Prikaži još ↓
Republika Kopertanija
Hzhbcop samo ti užuvaj u švabiji..a ja ću ovdje!!! Za tvoju inf. vjerujem da ti mogu ćaća po godinama biti!! Za tebe ja nisam nikakav "sinko" imam staža sigurn Prikaži još ↓
Di
Zato i ja nakon završenog faksa odlazim van, jednostavna matematika i zdrav razum zapravo.
narf
Republika Kopertanija, u potpunosti ste u krivu. Hrmbačio je i u Hrvatskoj toliko, pa je plaćica i dalje bila ista, nikakve prekovremene nisu plaćali. Znao je Prikaži još ↓
Wrazica.
Super za tatu👍 u potpunosti se slazem s tobom da je tu red, rad i disciplina. Ua svaki sat si isplacen i osjecas se bas kao covjek. Vise te cijene i postuju str Prikaži još ↓
Joanna77
U ugostiteljstvu se radi vikendom i praznicima, ali svaki radnik ima 2 slobodna dana u tjednu. Tako da čovjek nije rob. Radni tjedan je 38,5 sati tako da rijetk Prikaži još ↓
vozi Miško
Ma pustite, vidite da je Republika Kopertanija neki isfrustrirani, izrađeni lik koji nosom nije promolio iz RH osim kad gleda slike u ovakvim člancima pa se ism Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .