Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Istraživanje: Muškarci s kozjom bradom češće varaju od ostalih?

Istraživanje: Muškarci s kozjom bradom češće varaju od ostalih?

Nekoliko istraživanja ukazalo je na to da s muškarcima koji nose kozju bradicu nešto ne štima. Čini se da su skloniji tome da prevare partnericu u odnosu na one s normalnom ili bez brade

VIDEO

Čini se da su muškarci sa kozjom bradicom oni koji najčešće varaju svoje partnerice, pokazalo je jedno istraživanje u Velikoj Britaniji. Gotovo jedna od pet prevarenih žena u jednom je istraživanje rekla da njihov bivši ima uredno podšišanu bradicu, prenosi The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO: Muška brada doživljava renesansu

Pokretanje videa...

Renesansa muške brade 01:04

Među slavnim 'igračima' koji su zaigrali kod druge žene su britanski chef i TV zvijezda Paul Hollywood, igrač golfa Tiger Woods i rocker, član benda  Foo Fighters, Dave Grohl.

Šarm ili brada - što je presudilo u tome da chef s bogatom TV karijerom prevari suprugu?

Istraživanje je pokazalo da je 18 posto muškaraca koji su bili nevjerni imalo kozju bradicu. Oko 17 posto žena reklo je, pak, da je partner koji ih je prevario imao dizajnerski podrezanu bradu. A 15 posto reklo je da je varalica imao brkove.

S druge strane, muškarci s punom bradom, najrjeđe varaju. S njima je takvo iskustvo imali samo 9 posto žena. 

I web stranica za upoznavanje illicitencounters.com pitala je 2000 žena ima li partner koji ih vara dlake na licu i ako ima kakve. Njih 74 posto odgovorilo je potvrdno, u usporedbi s 26 posto prevaranata koji su bili glatko obrijani.

Glasnogovornica stranice Jessica Leoni kaže kako je "Uvijek bilo nešto nezgodno s muškarcem koji ima fino njegovanu kozju bradicu". 

- Teško je reći zašto. Možda se malo previše trudi, ali naše istraživanje pokazuje da im se ne može vjerovati i da su najvjerojatnije skloni ljubavnoj nevjeri - zaključuje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Evo koliko i kakve kave trebate piti na dan za dugovječnost
OMILJENI NAPITAK

Evo koliko i kakve kave trebate piti na dan za dugovječnost

Iznenadit ćete se koliko je šalica kave dnevno optimalno za postizanje najboljih zdravstvenih benefita. Zrna kave sadrže mnoge korisne bioaktivne sastojke, uključujući antioksidanse