Obavijesti

Lifestyle

Komentari 12

Isprobajte ovaj odličan trik za podgrijavanje pizze - ne trebate pećnicu, mikrovalnu ni štednjak

Isprobajte ovaj odličan trik za podgrijavanje pizze - ne trebate pećnicu, mikrovalnu ni štednjak

Ako imate fritezu na vrući zrak, onda vam podgrijavanje pizze više neće biti problem. U njoj možete podgrijati pizzu na vrlo jednostavan način, a ispast će kao da je tek ispečena

VIDEO

Food blogerica Farwin Simaak podijelila je svoj najbolji savjet za podgrijavanje pizze koji poprilično dobro radi.

POGLEDAJTE VIDEO: Pizza od 1000 kuna

Pokretanje videa...

Prvi u Hrvatskoj: Naša pizza je od zlata, a košta čak 1000 kuna VIDEO

Rekla je da umjesto da uključite pećnicu ili pizzu stavite u mikrovalnu, trebate posegnuti za fritezom na vrući zrak. Farwin tvrdi da je najbolji dio upotrebe friteze to što ne čini bazu pizze vlažnom niti joj treba predugo da se zagrije. Rekla je da fritezu treba prethodno zagrijati na 175°C stupnjeva, a pizzu poprskati s malo ulja.

Zatim dodajte žličicu vode da se stvori para kako se pizza ne bi osušila, a nakon toga stavite kriške pizze unutra i za otprilike četiri minute trebali biste imati savršeno zagrijanu pizzu.

Pizza je prije bila za siromašne, a danas je vrhunska delicija
Pizza je prije bila za siromašne, a danas je vrhunska delicija

Nakon zagrijavanja pizze, fritezu biste trebali detaljno očistiti, piše Mirror.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12

VIDEO

Kako rade trgovine u nedjelju
DETALJAN POPIS

Kako rade trgovine u nedjelju

Trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini, a trgovine i šoping centri sami biraju koje će to nedjelje biti. Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom pogledajte u našem detaljnom vodiču

Jedna stvar koju imate doma, a nije ocat, otopit će kamenac na slavinama za dvije minute
SUPER TRIK

Jedna stvar koju imate doma, a nije ocat, otopit će kamenac na slavinama za dvije minute

Riječ je o prirodnoj otopini koju možete napraviti sami, a jedino na što treba paziti jest da ona ne stoji na osjetljivim površinama dulje od dvije minute, jer bi ih zbog kiselosti mogla oštetiti