Obavijesti
članak
Komentari 47
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Do prave, pouzdano domaće ne mogu doći a ovo u supermarketima ne doživljavam uopće
Opsjena
"mesarka" i to puta 2?? ooooooooooo
no sleep
A svinja zaklana u bangladešu 2014. pod domaće i svježe
Ovca007_1
Ja moju ni ne pusčam iz ruke
dr
Domaca, bez da su mokre ruke kad se reze
Dk
Jednako fine i jedna i druga
Anakin S
Sva sreća pa se dimljena ne suši inače ne bih znao razliku ..
Jt
Još malo, dok nisu zabranili Uskrs i svinjetinu.
Prof. Baltazar
Meni ona u kruhu jer ostane sočna i takvu najviše volim. Malo mladog luka, rotkvice i hrena ili domaćeg ajvara i jaja i prezadovoljan. Može još i domaćeg kravlj Prikaži još ↓
Science of the Lambs
"polovicom ili krajem siječnja diže se u pušnicu gdje dozrijeva na dimu do travnja ili baš do Uskrsa" Na šta ta šunka liči?! Šunka se dimi sa "nekoliko dimova" Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .