Do prave, pouzdano domaće ne mogu doći a ovo u supermarketima ne doživljavam uopće
Opsjena
30.3.2021.
Odustani
"mesarka" i to puta 2?? ooooooooooo
no sleep
30.3.2021.
Odustani
A svinja zaklana u bangladešu 2014. pod domaće i svježe
Ovca007_1
30.3.2021.
Odustani
Ja moju ni ne pusčam iz ruke
dr
dr.c
30.3.2021.
Odustani
Domaca, bez da su mokre ruke kad se reze
Dk
Deaktivirani korisnik
30.3.2021.
Odustani
Jednako fine i jedna i druga
Anakin S
30.3.2021.
Odustani
Sva sreća pa se dimljena ne suši inače ne bih znao razliku ..
Jt
Jebem ti jugočetničku mater
30.3.2021.
Odustani
Još malo, dok nisu zabranili Uskrs i svinjetinu.
Prof. Baltazar
30.3.2021.
Odustani
Meni ona u kruhu jer ostane sočna i takvu najviše volim. Malo mladog luka, rotkvice i hrena ili domaćeg ajvara i jaja i prezadovoljan. Može još i domaćeg kravlj
eg sira...
Prikaži još ↓
Science of the Lambs
30.3.2021.
Odustani
"polovicom ili krajem siječnja diže se u pušnicu gdje dozrijeva na dimu do travnja ili baš do Uskrsa" Na šta ta šunka liči?! Šunka se dimi sa "nekoliko dimova"
i onda se ostavlja da se suši na zraku. Za tri mjeseca na dimu bi imala više katrana nego mesa.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .