Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Intervju sa chefom Marinom Medakom: 'Zbog previše posla najviše pati moja obitelj'

Intervju sa chefom Marinom Medakom: 'Zbog previše posla najviše pati moja obitelj'

Medak je rodom s ušća rijeke Neretve, a za njega biti poduzetnik znači biti vječiti optimist koji ne poznaje granice. Već s 13 godina pekao je kolače

Poznati zagrebački chef i ugostitelj Marin Medak (40) je više od pola života u kulinarskim vodama, vlasnik je poznatog restorana RougeMarin te stoji iza brojnih uspješnih gastro projekata. Njegovu karijeru obilježilo je i to što je bio predsjednik Nacionalne udruge ugostitelja, a nama je otkrio kako se nosio s tom ulogom, koji su mu planovi i što najviše voli raditi u slobodno vrijeme.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1
Radno vrijeme trgovina i šoping centara na Sveta tri kralja
DETALJAN VODIČ

Radno vrijeme trgovina i šoping centara na Sveta tri kralja

Zakon o trgovini izričito zabranjuje da trgovine rade na državne blagdane i praznike pa će tako gotovo sve trgovine i šoping centri biti zatvoreni na blagdan Sveta tri kralja
Prvi slučaj: Nevjerojatno, kirurg se 'zarazio' rakom od pacijenta
JEDINSTVENI DOGAĐAJ

Prvi slučaj: Nevjerojatno, kirurg se 'zarazio' rakom od pacijenta

Liječnik koji je operirao pacijenta s rakom slučajno je 'presadio' bolest u sebe, što je, kako se vjeruje, jedinstven događaj - stručne statistike o 'transplantiranom' raku uopće ne postoje