Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Intervju sa chefom Marinom Medakom: 'Zbog previše posla najviše pati moja obitelj'

Intervju sa chefom Marinom Medakom: 'Zbog previše posla najviše pati moja obitelj'

Medak je rodom s ušća rijeke Neretve, a za njega biti poduzetnik znači biti vječiti optimist koji ne poznaje granice. Već s 13 godina pekao je kolače

Poznati zagrebački chef i ugostitelj Marin Medak (40) je više od pola života u kulinarskim vodama, vlasnik je poznatog restorana RougeMarin te stoji iza brojnih uspješnih gastro projekata. Njegovu karijeru obilježilo je i to što je bio predsjednik Nacionalne udruge ugostitelja, a nama je otkrio kako se nosio s tom ulogom, koji su mu planovi i što najviše voli raditi u slobodno vrijeme.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1
Izradite adventski vijenac sami: Sušeno voće je odličan ukras!
UPUTE ZA IZRADU

Izradite adventski vijenac sami: Sušeno voće je odličan ukras!

Zimi postoji obilje biljnog materijala koji je savršen za izradu vijenca, a uz malo truda možete sami napraviti prekrasan adventski vijenac. Uz božikovinu i grančice masline, lažna naranča odličan je izbor