'Imao sam srčani i trebam ići na odčepljenje vena. Bojim se...' | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 30

'Imao sam srčani i trebam ići na odčepljenje vena. Bojim se...'

'Imao sam srčani i trebam ići na odčepljenje vena. Bojim se...'

Mladić se boji koronografije na koju mora ići jer je nedavno imao srčani udar. No, Mevludin kaže da doista nema potrebe za strahom i da će sve proći u najboljem redu

VIDEO

Dragi Mevludine,

Trebam ići na odčepljenje srčanih vena i malo me strah budući da sam imao blaži srčani udar. Trebam li ići i kako će sve proći? Zanima me i kako će u životu proći moja djeca, sin i kći. Hvala na odgovorima.

šifra: ozdravljenje mog srca Ivanić

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:44

Odgovor

Gospodine, vi ste mladi, vidim jak karakter, ozbiljnost i pozitivnu energiju. Dobri ste i imate finu obitelj. Trudom ste stekli sve što imate u životu, djeca se uspješno obrazuju, a sin će završiti fakultet i nastaviti sa sportom. Kćeri predstoji brak krajem godine, a u idućoj godini postat ćete djed.

Strah koji vas prožima osjećaju svi prije ovakve operacije. To je prirodno jer ne bismo mogli funkcionirati bez njega, mozak mora sve preraditi. Vi idete na koronografiju i nema potrebe da strahujte jer to se danas rutinski radi uz lokalnu anesteziju.

Ništa ne osjećate, a cijelo vrijeme možete komunicirati s liječnicima. Procedura jest invazivna, ali nije ništa strašno.

Vidim da će sve proći kako treba. U Zagrebu imate dva vrhunska invazivna kardiologa: doktor Joško Bulum s KBC-a Zagreb i doktor Boris Starčević. Doista nema potrebe za strahom. Vidim da će sve proći u najboljem redu i bit ćete potpuno zdravi, osjećati se bolje.

Dakle, nikakve opasnosti vam ne vidim u iduće tri godine, a vidim napredak vama i obitelji na svim poljima. Javite mi se poslije koronografije. Sretno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 30

VIDEO

Baka Andrea (54) spavala je s 800 frajera, a sada se konačno skrasila: I dalje ću se zabavljati
VRLO JE AKTIVNA

Baka Andrea (54) spavala je s 800 frajera, a sada se konačno skrasila: I dalje ću se zabavljati

Bodibilderica, koja kaže da njezine veze nikad ne traju dugo, svaki tjedan provodi sate u teretani kako bi održala svoj izgled. Opušta se tako da vježba golu jogu

Ovi horoskopski znakovi nikad ne bi smjeli biti u ljubavnoj vezi
KAO ULJE I VODA

Ovi horoskopski znakovi nikad ne bi smjeli biti u ljubavnoj vezi

Razumijevanje znakova Zodijaka i njihove potencijalne kompatibilnosti može ponuditi vrijedan uvid u vaše odnose. U svijetu astrologije neke su kombinacije poput vode i ulja – jednostavno se ne miješaju dobro
Beli Manastir: Kupili ruševinu i napravili luksuzni apartman
IMAJU I VINSKI PODRUM

Beli Manastir: Kupili ruševinu i napravili luksuzni apartman

Bernarda i Mario Fuis sami su osmislili uređenje baranjskog vinskog podruma u Zmajevcu u Baranji. Koristili su puno cigle, kovanog željeza, a prozore je radio majstor koji je obnavljao đakovačku katedralu