Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Imamo 7 najboljih vježbi za čvrstu, podignutu i seksi guzu

Imamo 7 najboljih vježbi za čvrstu, podignutu i seksi guzu

Da se ne lažemo, sve žene žele imati oblikovanu i prćastu stražnjicu, pogotovo jer je to zadnjih nekoliko godina veliki trend. Ako ste i vi među njima, donosimo vam super vježbe uz koje ćete to najlakše postići

VIDEO

Lijepo oblikovana stražnjica i noge najčešći su dio tijela koje žene žele dotjerati, a uz svakodnevno ponavljanje ovih jednostavnih vježbi već kroz dva do tri mjeseca rezultati su očigledni.

Želite li ovo ljeto impresionirati svojom pozadinom, upalite ove videe i krenite u trening za super čvrstu i oblikovanu guzu. Sve vježbe su super jednostavne, a brzo daju rezultate.

1. Otkrijte koje su omiljene vježbe Kim Kardashian za podignutu, okruglu i prćastu stražnjicu u videu:

2. Režim vježbanja Victorijinih anđelica nije lagan, ali je i iznimno efikasan. Oblikovanje guze temelji se na vježbama koje se izvode na podu, a imaju elemente pilatesa i aerobica:

3. Osnova svake dobre vježbe za guzu su čučnjevi, koje možete nadograđivati raznim iskoracima. Kako to pravilno izvesti pogledajte u videu koji se temelji na petodnevnom planu oblikovanja guze:

4. Utezima se pojačava intenzitet vježbi, a za još bolje rezultate njima opteretite i noge i ruke:

5. Pilates vježbe za guzu i bedra izvode se nešto sporijim intenzitetom, ali s više ponavljanja, a uključuju obavezno zagrijavanje koje sprječava mogućnost ozljeda:

6. Za one koje osim oblikovanja, žele i smanjiti obujam svoje guze i nogu, idealne su pilates vježbe na podu:

7. Fitness trenerica Alicia Marie otkriva kako vježbe za guzu treba prilagoditi vašem tipu guze. Postoje četiri osnovna oblika, a koji je najbolji tip vježbi za vas pogledajte u videu:

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Kako rade trgovine u nedjelju
DETALJAN POPIS

Kako rade trgovine u nedjelju

Trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini, a trgovine i šoping centri sami biraju koje će to nedjelje biti. Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom pogledajte u našem detaljnom vodiču

Jedna stvar koju imate doma, a nije ocat, otopit će kamenac na slavinama za dvije minute
SUPER TRIK

Jedna stvar koju imate doma, a nije ocat, otopit će kamenac na slavinama za dvije minute

Riječ je o prirodnoj otopini koju možete napraviti sami, a jedino na što treba paziti jest da ona ne stoji na osjetljivim površinama dulje od dvije minute, jer bi ih zbog kiselosti mogla oštetiti