Obavijesti

Lifestyle

Komentari 23

'Imam 63 godine i potrošila sam preko 700 tisuća eura da izgledam mlado kao kći (20)'

'Imam 63 godine i potrošila sam preko 700 tisuća eura da izgledam mlado kao kći (20)'

Britanka Sarah je konstantno inspirirana izgledom 20-godišnje kćeri te želi taj mladenački sjaj kože, radi čega je konstantno na operacijama i 'popravljanjima'

VIDEO

Sarah Burge (63), koja živi između Španjolske i Stratford-upon-Avona sa suprugom Tonyjem (64), potrošila je više od 600.000 funti na estetske zahvate (što je preko 700 tisuća eura). Ova obožavateljica plastičnih operacija ima opaki plan, a to je izgledati mlađe čak i od vlastite kćeri, iako je čak 43 godine starija od nje.

Sarah je otkrila da može dobiti botox i filere po nižoj cijeni zahvaljujući svom poslu, inzistirajući da nije ljubomora ta koja ju motivira da se natječe s ljepotom svoje kćeri Poppy, već potraga za vječnom mladošću.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

- Nije da sam ljubomorna na Poppy; drago mi je da izgleda prekrasno. Ali nedostaje mi taj mladenački sjaj. Ona me stalno podsjeća na to kako želim izgledati - rekla je Sarah.

Priznala je da ima plan.

- Zapravo, želim izgledati još mlađe od nje! Ovisna sam o operacijama - jednom kad isprobate poboljšanje svog izgleda i znate što je moguće, želite to stalno raditi - navela je.

Ovih 5 joga poza imaju anti-age učinak, radi ih i Jennifer Aniston
Ovih 5 joga poza imaju anti-age učinak, radi ih i Jennifer Aniston

Sarah je bila i prije zvijezda medija. Naime, 2012. postala je poznata po tome što je tada sedmogodišnjoj Poppy poklonila bonove za plastične operacije, uključujući bon za povećanje grudi vrijedan 7.300 eura.

Poppy, koja sada ima 20 godina, još uvijek nije iskoristila bonove, ali Sarah kaže da su njezini kad god ih želi. Također je otkrila da Poppy ubrizgava filere i Botox u pazuhe kako bi smanjila znojenje.

- Smatram da su operacije osnažujuće, način preuzimanja kontrole nad vlastitim izgledom - izjavila je.

- A Poppy nije samo opsjednuta svojim izgledom, uči da postane pilotkinja - uravnotežena je i odlično napreduje - dodala je.

Sarah je priznala da si sama ubrizgava botox ili filere svaka dva tjedna pa je sveukupno potrošila više od 600.000 funti na estetske zahvate (preko 700 tisuća eura).

Priznala je da više ne zna na koliko je zahvata bila, uključujući vaginalno pomlađivanje, podizanje grudi i stražnjice te zatezanje lica.

Ljubiteljica operacija priznala je da ponekad požali što je krenula tim putem, jer povremeno gleda svoje prijateljice i poželi biti poput njih i ne brinuti o starenju.

Međutim, Sarah nema namjeru usporiti, izjavljujući da će prestati brinuti o svom izgledu tek kada - zabiju posljednji čavao u njezin lijes! - izjavila je, piše Daily Star.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 23

VIDEO

Mama hajdukovca: Nisam znala da mi je u licu lososova sperma. Baš me briga, meni je pomogla
HRVATICE LUDE ZA TRETMANOM

Mama hajdukovca: Nisam znala da mi je u licu lososova sperma. Baš me briga, meni je pomogla

Tretmani pomlađivanja spermom lososa, za kojim su lude mnoge Hrvatice, mogući su i u Hrvatskoj, a njime je zadovoljna i bivša Miss Universe Renata Lovrinčević Buljan