Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

Ima 26 godina, vlastitu kći i 21 dijete koje su rodile surogat majke: 'Želim ih imati još'

Ima 26 godina, vlastitu kći i 21 dijete koje su rodile surogat majke: 'Želim ih imati još'

Kristina Ozturk je blogerica u braku s čak 32 godine starijim suprugom milijunašem, kojoj su surogat majke rodile 21 dijete, a sama jaže da bi voljela imati obitelj sa 105 djece

VIDEO

Kristina Ozturk ima samo 26 godina, a već je majka koja ima čak 22 djece, od čega su 21 bebu rodile surogat majke. Ona je blogerica koja objavljuje preko računa „batumi_mama“, a samo njena Instagram stranica ima blizu 260 tisuća fanova. Rođena je u Rusiji, a ona i suprug, Galip, bogati milijunaš, dosad su dobili 21 bebu koju su im rodile surogat majke, piše The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO: Da pomogne sinu i njegovoj obitelji, ova je žena postala surogat majka svojoj unuci

Pokretanje videa...

Trudna 01:04

Njezino najstarije dijete, osmogodišnja kći po imenu Victoria, začeta je prirodnim putem s partnerom iz prethodne  veze, dok ostatak goleme obitelji čine uglavnom mališani. Kristina je nedavno ostala sama s njima, jer je Galip osuđen na 8 godina zatvora zbog navodne prijevare i u svibnju je uhićen i sproveden na odsluženje kazne.

Tako ona trenutačno sama odgaja trogodišnjake Mustafu, Maryam, Ayrin, Alice, Hassana, Judy, Harper, Teresu, Husseina, Annu, Isabellu , Ismaila, Mehmeta i Ahmeta.

Nakon 32 godine upoznala je svoju polusestru, a sada su postale najbolje prijateljice
Nakon 32 godine upoznala je svoju polusestru, a sada su postale najbolje prijateljice

 

Unatoč kritikama zbog toga što 'kupuje' djecu, Kristina koja živi u saveznoj državi Georgiji ne planira prestati s proširenjem obitelji u skorije vrijeme. Naime, već je ranije najavila da planira postići troznamenkastu brojku kad je riječ o broju djece. Srećom za ženu koja je ovisnica o bebama, Kristina ima vojsku od 16 dadilja koje žive s njom i pomagat će joj dok joj suprug provodi vrijeme iza rešetaka. 

Dvojac se prvi put  upoznao u klubu za gospodu u  Moskvi i od tada su započeli zajednički život u raskošnoj trokatnici u Batumiju, u Gruziji. Još u veljači prošle godine, Kristina je – nakon što je surogat majkama platila 142 tisuće funti, ili oko 168.290 eura – izdala je knjigu Baby's Diary, u kojoj progovara o svojim iskustvima s majčinstvom. 

- Čini se da je sve o odgoju djece već napisano, ali svaki roditelj svaki dan traži nove korisne informacije, kako bi svojoj djeci pružio samo najbolje. Nisam iznimka. Kao majka 22 djece, sa sigurnošću mogu reći da nema previše informacija: uvijek možete pronaći nešto novo i korisno za sebe. Zato sam, nakon desetaka, pa čak i stotina pročitanih članaka, knjiga, webinara i treninga, odlučila napisati vlastitu knjigu u kojoj će biti prikupljene i strukturirane sve najvažnije informacije za mlade roditelje – priča. 

Dok je njen suprug, inače stariji od nje čak 32 godine, na odsluženju zatvorske kazne, Kristina se malo povukla s društvenih mreža, jer se prilagođava na nove uvjete života. 

Rodila je sa 17 i zarekla se da će sinu invalidu osigurati avanture - po svijetu ga nosi na leđima
Rodila je sa 17 i zarekla se da će sinu invalidu osigurati avanture - po svijetu ga nosi na leđima

 

-  Mnogi od vas primijetili su da sve teže održavam stranicu. Teško je pričati o nekim tvarima vezanim za kuću ili male radosti koje doživljavam s djecom, kad su sve moje misli daleko i zauzeta sam samo čekanjem da se moj muž vrati kući. Sigurna sam da će taj dan uskoro doći, u međuvremenu samo svima želim zahvaliti na lijepim riječima i podršci - napisala je nedavno.   
Prije uhićenja supruga, Kristina je vrlo redovito dijelila novosti o njihovom neobičnom životu, a jednom je čak priznala da bi željela imati 105-ero djece.

- Na kraju krajeva, naša djeca su budućnost svijeta, objasnila je na Instagramu.

Inače, Kristina i Galip ranije su otkrili da njihove dadilje rade po stalnom rasporedu od četiri dana tjedno, uz dva slobodna dana i žive u spavaćim sobama blizu djece. Ogromna vila u kojoj žive također ima i kuhinju u kojoj dadilje mogu naručiti hranu. Potomstvo svaki tjedan dobije nevjerojatnih 20 velikih paketa pelena, kao i 53 paketa formule za bebe.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

Kako rade trgovine u nedjelju
DETALJAN POPIS

Kako rade trgovine u nedjelju

Trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini, a trgovine i šoping centri sami biraju koje će to nedjelje biti. Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom pogledajte u našem detaljnom vodiču

Jedna stvar koju imate doma, a nije ocat, otopit će kamenac na slavinama za dvije minute
SUPER TRIK

Jedna stvar koju imate doma, a nije ocat, otopit će kamenac na slavinama za dvije minute

Riječ je o prirodnoj otopini koju možete napraviti sami, a jedino na što treba paziti jest da ona ne stoji na osjetljivim površinama dulje od dvije minute, jer bi ih zbog kiselosti mogla oštetiti
Veliki tjedni horoskop: Djevice će šarmirati sve oko sebe, a Vage će netko  jako iznevjeriti
Od 8. do 14. rujna

Veliki tjedni horoskop: Djevice će šarmirati sve oko sebe, a Vage će netko jako iznevjeriti

Vodenjacima će u središtu pozornosti biti rješavanje nasljedstva, stanja na bankovnom računu i posjeda nad tuđom imovinom. Imat će dovoljno snage da istodobno rade na nekoliko poslova i privedu ih kraju