Evo recept za jelo koje je malo brže gotovo. Svinjski kare s kostima začiniti po volji, ja stavim sol, papar i vegetu i uvaljati u brašno.Staviti u široku posud
u na vruće ulje i kratko zapeći s obje strane. Izvaditi i na to dodati na kockice narezane kisele krastavce i narezana kuhana jaja, jaja stavim onoliko koliko je komada mesa. Doliti vode i kratko prokuhati. Vratiti komade mesa u lonac i kuhati dok meso nije gotovo. Dok se jelo kuha napraviti knedle od kruha, može biti stari kruh ili još bolje žemlje. Narezati na kockice, dodati jaje, začiniti po volji, zaliti toplim mlijekom i oblikovati okruglice, ako imate slanine narežite na kockice, prepržite i dodajte u smjesu. Skuhajte ih i poslužiti uz glavno jelo. Kao salatu obavezno slatko zeljo, pomiješajte crveno i obično. Ovo jelo me uvijek podsjeti na DALMATINKU, voljela ga je kuhati 🙂
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .