Obavijesti
Hrskava pohana piletina bez prženja u ulju - da, moguće je
Komentari 35
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

povijest činjenica
Od bataka prvo skuham pileću juhu, kasnije ih dobro ocijedim, uvaljam u krušne mrvice i stavim zapeći kratko dok dobro ne porumene. Tada sam sigurna da oko kost Prikaži još ↓
pikzibner
naravno da je moguće bez ulja... pohanjem u masti :D
Dk
Opaaa.. Opet ste otkrili toplu vodu... ;))) inace mozete tako i svinjski vrat pripremit za pohanje i poslagat na nauljenu tepsiju i peci.. Divota za nepce.. ;))
SP
Nauljite prethodno pa malo poslje opet?????.I to je to nigdi ulja
ĐM
Sa salmonelom il bez salmonele?!?
svejedobro
Pohano mesu u ulju i pohano u svinjskoj masti je nebo i zemlja što se tiče okusa...
madsen
piletina je uvjek bolja od ičega, i na bilo koji način:))
Dk
Joj kaj fakat ima ljudi koji tolko forsiraju da jedu sto manje kalorija 😒 ak neces jest kalorije jedi travu i gotovo.. nemoj mi tu radit neke eksperimente glupe Prikaži još ↓
Igor Petak
Ipak je najbolje kad pohanci plivaju u ulju, to daje poseban okus!
zvrka1977
Mi samo tak i pohamo već nekih 15-tak godina. Kolumbovo otkriće Amerike je ništa prema vašim novootkrivenim trikovima...
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .