Hotel Waldinger svojim gostima nudi mogućnost rekreacije i opuštanja za tjelesni i duhovni mir. Nakon napornog radnog dana, putovanja ili poslovnih sastanaka opustite se u našem spa i fitness mini kutaku
Hotel Waldinger - hotel u rustikalnom stilu za vaš odmor
Hotel Waldinger****, mali prijateljski hotel smješten je u samom središtu Osijeka u kući Baumgärtner izgrađenoj 1904. godine., svojim vanjskim izgledom u tipičnom secesijskom stilu, rad Antuna Slavičeka poznatog osječkog arhitekta s prijelaza 19. u 20. stoljeće, ocrtava tipični duh Osijeka, njegovu tradiciju, građanštinu i romantiku nekih davnih vremena.
Prvi je to hotel s 4* u Slavoniji i po odluci brojnih stručnjaka najbolji mali i prijateljski hotel u 2015. godini u izboru Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku. Svih 16 smještajnih jedinica uređeno je u rustikalnom stilu, ali isto tako, opremljene su svim sitnicama i potrebnim sadržajima koje nameće moderni gost i brzi tempo života.
Hotel Waldinger svojim gostima nudi mogućnost rekreacije i opuštanja za tjelesni i duhovni mir. Nakon napornog radnog dana, putovanja ili poslovnih sastanaka moguće je opustiti se u spa i fitness mini kutku gdje ćete na jednom mjestu naći finsku saunu i bogato opremljenu tereteanu.
U sklopu hotela također posluju Kavana Waldinger i dva restorana od kojih je restoran Club Waldinger konstantno među 100 najboljih restorana Hrvatske, dok nacionalni restoran Gradski podrum nudi tradicionalnu kuhinju u etno ambijentu koji posebno impresionira strane goste.
Club Waldinger je moderno uređen interijer s notom rustike, k tome ugodna, domaćinska atmosfera i osoblje koje će vam, uz osmijeh dobrodošlice predstaviti dnevnu ponudu novih modernih lakih i brzih zalogaja, garancija su ugodnog ugođaja koji će vaše poslovno pregovaranje odvesti u željenom smjeru. Ponuda je kombinacija tradicionalnih jela pripremljenih na moderan način prilagođen potrebama laganog poslovnog ručka ili produžetka uredskog sastanka. Poznato je da mnogi poslovi počinju i lakše se zaključuju u opuštenoj restoranskoj atmosferi nego u nekom uredu. Restoran nije prevelik niti prebučan, nalazi se u samom središtu Osijeka, ima vlastiti parking, besplatan bežični internet. Ponuda jela je cjenovno više nego prihvatljiva ali ne treba ni u kom slučaju zanemariti i bogatu ponudu vinske karte gdje većinu domaćih lokalnih vinara poput Kutjeva, Krauthakera, Josića, Lukačevića, Brzice možete dobiti u ponudi na čaše. Ali vinska karta je bogata i brojnim ostalim vrhunskim imenima domaće vinske scene kao i stranim etiketama.
Nacionalni restoran Gradski podrum po svojoj namisli i organizaciji prostora ima tu prednost što istovremeno može koketirati i s gradskom i sa seoskom tradicijom. A tradicijska hrana kako ju doživljava Gradski podrum je upravo to: i grad i selo, sa svim svojim različitostima i sličnostima. Građansko bidermajer predvorje, ali i rustikalna, domaćinski topla unutrašnjost Gradskog podruma upotpunjuje aranžiranje i dekoriranje jela u originalnom starom posuđu uz bezbroj detalja iz tradicijske kuhinje i blagavaonice koje godinama pasionirano sakuplja vlasnik Hotela Waldinger.
Kavana Waldinger, s već poznatom tradicijom kontinuiranih postava umjetničkih izložaba odiše duhom poznatog osječkog slikara Waldingera i mjesto je poslovnih susreta, ali i predaha nakon posla. Kavana je nezaobilazno mjesto susretanja i druženja uz dobru glazbenu potku, jutarnju kavu, novine, dnevno svježe kolače iz vlastite slastičarnice, popodnevni čaj ili večernji cocktail.
Ime Waldinger u Osijeku i okolici postalo je sinonim za vrhunsku uslugu i kvalitetu u organizaciji svadbenih svečanosti, raznih domjenaka i banketa, ali i usluge cateringa u Vašem prostoru. Suvremena i elegantno dizajnirana dvorana Waldinger prilagodljiva je svim potrebama od privatnih ili poslovnih proslava, do organizacije raznih poslovnih skupova, radionica, seminara i slično. Opremljena je svom suvremenom tehničkom opremom, dok je osoblje svo vrijeme na usluzi kako organizatorima tako i sudionicima poslovnih događanja.
Kolači i torte, razne slastice i sladoled, sve iz vlastite pripreme, postali su drugo su ime za Waldinger. Svaki kolač postaje mala ceremonija tijekom cijelog procesa – od prvog razbijenog jajeta do posljednje žlice mljevenog šećera. I uvijek je isto, bez obzira radi li se o kolaču za posebne prigode ili onome koji nije vezan ni za kakvo posebno obilježavanje obiteljskih datuma…
Koliko koji znak Zodijaka ima sreće u životu: Evo tko stavlja sve na crveno i uvijek dobiva...
10 najboljih mjesta za vrući seks kod kuće, krevet nije na listi
Dnevni horoskop za utorak 5. studenog: Rak bi mogao upasti u zamku, Blizanci su ljubomorni