Holydate, hrvatska aplikacija za upoznavanje katolika samaca | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Holydate, hrvatska aplikacija za upoznavanje katolika samaca

Holydate, hrvatska aplikacija za upoznavanje katolika samaca

Holydate je osnovala vjernica Ivana Matković nakon što je kroz molitvu i razmatranje doživjela Božji poziv da pokrene mobilnu dating aplikaciju za katolike te druženja uživo

VIDEO

Prva hrvatska aplikacija za upoznavanje slobodnih katolika Holydate napokon je dostupna za preuzimanje. Ova aplikacija namijenjena je svima koji žive katoličku vjeru, nemaju sklopljen sakrament ženidbe, te žele hodanje sa svrhom koje vodi u sakrament braka. Cilj aplikacije je olakšati upoznavanje i prvi kontakt osobama koje žele zasnovati obitelj, piše na web stranici aplikacije, hkm.hr.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Svi mole za Baby Lasagnu: ’Župa je uz njega, slali smo mu video podrške’ 01:15

Holydate je osnovala vjernica Ivana Matković nakon što je kroz molitvu i razmatranje doživjela Božji poziv da pokrene mobilnu dating aplikaciju za katolike te druženja uživo. Da je upravo tako nešto nedostajalo na našem tržištu pokazuje i podatak da je u 24 sata od lansiranja, aplikaciju preuzelo više od 600 korisnika, objavila je stranica.

Imate više od 40 i tražite novu ljubav? Evo koji problemi mogu usporiti pronalazak srodne duše
Imate više od 40 i tražite novu ljubav? Evo koji problemi mogu usporiti pronalazak srodne duše

- Iznimno nas veseli da je ideja o mobilnoj aplikaciji konačno postala finalni proizvodi i da nakon više od tri godine planiranja, dizajniranja, programiranja, izrade i testiranja, aplikaciju možemo plasirati u javnost - izjavila je osnivačica Holydatea.

Ilustracije molitve i duhovnosti

 

Prije 3 godine kreirana je Facebook grupa Holydate koja sada broji više od 4400 članova, a do sada je održano preko 80 susreta uživo, od hodočašća, ljetovanja, party-a, izleta, speed date-ova i ostalih događanja. Plod tih druženja je 9 brakova, 2 bebe, te mnogo veza koje danas idu prema braku, piše na hkm.hr.

Holydate aplikacija razlikuje se od ostalih dating aplikacija samim time što je namijenjena upravo za osobe koje žive sakramentalno, teže svrhovitom upoznavanju i hodanju koje za cilj ima sakrament ženidbe.

Filterima korisnici mogu odabrati osobe po svojim preferencijama, svaki profil se ručno autorizira od strane admina, tako da nema prostora za lažne profile. Besplatno se može pregledati profile, lajkat i dopisivati se ukoliko dođe do slaganja, a nude i pretplatu, opciju uz plaćanje.

Nervozni ste zbog prvog puta s novim partnerom? Riješite se straha uz praktičnih par savjeta
Nervozni ste zbog prvog puta s novim partnerom? Riješite se straha uz praktičnih par savjeta

 

- Vjerujemo da je aplikacija odlična za povezivanje i početak upoznavanja gdje korisnici imaju mogućnost prije odluke o susretu uživo saznati više o osobi sa kojom komuniciraju. Pitanja su osmišljanja da govore o stavovima i svjetonazorima korisnika, o ključnim pitanjima i vjerskim navikama. Primjerice, koliko često netko moli, ide na Svetu Misu, do toga ima li kućnog ljubimca i  živi li s roditeljima ili sam. Također su obuhvaćena i dublja pitanja, pa se tu može saznati ponešto i o temperamentu i osobnosti, kao i želi li tko hodati u čistoći ili ne želi - zaključila je Ivana Matković. Smatra da je velika prednost potencijal upoznavanja uživo i to u velikim susretima koje uskoro planiraju organizirati, posvuda po Hrvatskoj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Ima 102 godine i otkrila je tajnu dugovječnosti: Evo što nikad ne jede, a tu je i njen jelovnik
NJEGUJE TRI ZDRAVE NAVIKE

Ima 102 godine i otkrila je tajnu dugovječnosti: Evo što nikad ne jede, a tu je i njen jelovnik

Tajna njezine dugovječnosti je puno tjelovježbe i pesketarijanska prehrana, ali postoje i još neke stvari za koje ona tvrdi da su joj produljile život, a nemaju veze sa zdravim načinom života
Znate li gdje se nalazi? Ovo je rijetka pješčana plaža u Istri
KOD MEDULINA

Znate li gdje se nalazi? Ovo je rijetka pješčana plaža u Istri

Vizura suncobrana i ležaljki koje gledaju daleko na pučinu, i more puno brodova i skutera, nekako opušta. Baš kao da ste na nekom drugom mjestu, ne u Hrvatskoj