Obavijesti
Hobotnicu će omekšati vinski ocat dodan u vodu gdje se kuha
Komentari 3
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Dosta je u lonac gdje se kuha hoba dodati žličica šećera ,za 20 minuta mekana topi se u ustima.Filipinci kuhaju svježu hobu od 7 kg 40 minuta !
dm
A di si uzea lučice koji nema u receptu? Sto je to?
Dk
Dovoljno je zamrznit prije kuhanja. A ko ima express lonac kuhanje traje 10 minuta.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .