Hidratantna maska od avokada, meda i ulja za mekanu kosu | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Hidratantna maska od avokada, meda i ulja za mekanu kosu

Hidratantna maska od avokada, meda i ulja za mekanu kosu
2

Potpuno prirodna maska preporodit će vašu kosu, a možete je napraviti kod kuće u par minuta s tri jednostavna sastojka. Nanesite je na kosu i pustite da djeluje 20 - 30 minuta

VIDEO

Uskoro stiže ljeto i svima poznato isušivanje kose kombinacijom mora i sunca, ali ju na to možete pripremiti kako bi bila jača i hidratizirana. Kod kuće možete napraviti sami masku, a za ovu će vam biti potrebna samo tri sastojka - jedan zreli avokado, dvije žlice meda i jedna žlica maslinovog ulja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ne pere kosu VIDEO

Avokado očistite pa ga vilicom zgnječite dok ne postane glatka smjesa. Dodajte med i maslinovo ulje pa dobro izmiješajte. Nanesite masku na vlažnu kosu koncentrirajući se na vrhove i ostavite da djeluje 20 - 30 minuta. Nakon toga, dobro isperite masku toplom vodom i potom operite kosu blagim proizvodima.

storyeditor/2024-05-16/kosa.jpg

Ova maska djelovat će blagotvorno na vašu kosu - avokado je bogat B i E vitaminima, koji pomažu očvrsnuti strukturu kose. Med će pomoći s hidratacijom, kao i maslinovo ulje.

5 trikova sa šamponom za suho pranje - za savršenu frizuru
5 trikova sa šamponom za suho pranje - za savršenu frizuru

Koristite masku jednom tjedno, prije pranja kose, kako bi vaša kosa s vremenom bila što ljepša i jača. Ne zaboravite nanijeti i njegujuća ulja za sjaj kose. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Otkrili smo sve fetiše Hrvata: Volimo grublje, u troje, uloge...
ISPOVIJESTI O MAŠTARIJAMA

Otkrili smo sve fetiše Hrvata: Volimo grublje, u troje, uloge...

Plus+ Pitali smo naše ljude što najviše vole u krevetu i koji fetiši ih uzbuđuju. Ispada da su to klasici poput uživljavanja u uloge, grublji seks i seks u troje