Hobotnica sa žara bi sad tako dobro došla i bez hlada masline..
NT
Nostalgična TBF
16.5.2015.
Odustani
Mljac.... klopica.... mljac Grcka...mmmmmljac
alladin_1
16.5.2015.
Odustani
točno u podne, kada sunce prži nemilice, u hladu stoljetnih borova, svježe kamenice na ledu samo sa par kapi limuna, rashlađena smokovača ili neka druga rakijic
a.... neprocjenjivo! :)
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
16.5.2015.
Odustani
Inače mi mediteranska kuhinja nije ništa posebno , a možda ju nisu dobro pripremili !?:)
mi
mily
17.5.2015.
Odustani
hm hm Grčka, i bude se sjećanja:)))
he
hende007
16.5.2015.
Odustani
Hobotnica sa žara u hladu masline. Lokacija nebitna. Za prste polizati.
ZP
Zvjezdana Pikl
16.5.2015.
Odustani
Kad bi jeli:Grčku i Našu mediteranku hranu bili bi zdraviji.
ve
vemaria
16.5.2015.
Odustani
grčka ,hrvatska i francuska kuhinja spadaju u najbolje kuhinje svijeta kvalitete namirnice malo truda i spjeliteti su na stolu.
leilany
17.5.2015.
Odustani
mmmm hobotnica mljac :)
muskarac
16.5.2015.
Odustani
ma meni je dobra i talijanska i hrvatska i francuska i grcka i americka i japancka i i i i ... kuhinja.. bitno da se ima sta za pojist
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .