Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Goveđa juha fina kao bakina

Goveđa juha fina kao bakina

Oprano meso stavite u mlaku vodu i čim voda zakipi, dodajte sol, očišćeno korjenasto povrće, nekoliko zrna papra i luk, koji ste prethodno popržili na tavi

Za pripremu ove juhe će vam trebati oko sat vremena, a količina će biti dovoljna za šest porcija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Sladoled od plastike 01:08

Sastojci:

1 kg govedine s kostima (ramstek, leđa) ili koljenica, 3 srednje mrkve, 1 rajčica, 2 češnja češnjaka, stabljike peršina i celera, zeleni dio poriluka, korijen celera, korijen korabice, luk, list kelja, list kupusa, 4-5 zrna papra, sol

Priprema:

Oprano meso stavite u mlaku vodu i čim voda zakipi, dodajte sol, očišćeno korjenasto povrće, nekoliko zrna papra i luk, koji ste prethodno popržili na tavi. Nakon toga dodajte list kupusa i kelja, grančicu celera i peršina pa poklopite. Kad juha ponovno zakipi, smanjite temperaturu pa lagano kuhajte oko 2 sata. Meso izvadite, juhu procijedite pa u nju ukuhajte domaće rezance.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2
Amerikanka objasnila: Evo što mi smeta na Adventu u Zagrebu
OPRAVDANA KRITIKA?

Amerikanka objasnila: Evo što mi smeta na Adventu u Zagrebu

U Facebook grupi Magical Christmas Markets of Europe (Čarobni božićni sajmovi u Europi), koja ima više od 550.000 članova, Amerikanka Jennifer Carr podijelila je svoje (ne baš najbolje) viđenje Adventa u Zagrebu