Obavijesti
Gospar iz Dubrovnika otkriva tajnu savršene ribe s gradela
Komentari 11
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Derim
Iza sebe imam ispecenih na stotine kila Orate ,Branzina,lignji,i ostalog mesa!Svatko ima svoj neki tajni recept!Recimo poseban ukus daje kad je vatra nalozena s Prikaži još ↓
Dk
Osjetim miris gledajući slike!!!!!!!! mljaccccccc
dx
vjerujem da je dobro ali živio sam i prošao sam puno po Dalmaciji i ima dobrih kuhara koji naprave dobro meso i ribu s gradela ali nijedan nije bio da se kaže n Prikaži još ↓
Ja
Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 tež Prikaži još ↓
mx
za mene specijalitet broj 1 riba s gradela !!(samo malo limuna odozgo poslije) jooooooj
An
Pametno zboris!
lu
delicije koje gospar Nađo pravi u svom restoranu stvarno su za prste lizat,znam iz osobnog iskustva a i cijene su prihvatljive
zo
Teško mi je ovako preko čitanja članka ocijeniti okus svih tih jela.. Nije da ne vjerujem.. Bilo bi bolje da me pozove jedan dan kod sebe, da se osobno uvjerim. Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .