Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Glumica Tena uživa u Oranžu: 'Čitam recepte i stručne savjete'

Glumica Tena uživa u Oranžu: 'Čitam recepte i stručne savjete'
1

Samostalna umjetnica Tena bavi se glumom i pjeva u bendu, pa su joj kulturno-društvena zbivanja najzanimljivija. Uz to, trenira ples pa će joj za njezin svakodnevni ritam odlično poslužiti Oranž kuponi

VIDEO

Tena Pataky (28) samostalna je umjetnica koja se bavi glumom i pjeva u bendu, pa su joj kulturno-društvena zbivanja najzanimljivija na portalu 24sata.

- Volim pročitati novosti iz svijeta showbizza i kulture, a i nešto naučiti o zdravoj prehrani i fitnessu jer u slobodno vrijeme treniram ples i razvijam snagu cijelog tijela. Za pjevanje i glumu treba puno energije, a kod vas mogu pročitati mnoštvo savjeta stručnjaka za svaku temu. To mi je vrlo važno, da su informacije provjerene te im mogu vjerovati - rekla je Tena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Matea za Oranž 00:15

Glumici je kupon za Wolt vrlo praktičan jer će se moći počastiti ručkom između probi na dan kad na kuhanje ne stigne ni pomisliti. A kad ipak odluči isprobati neki novi recept iz rubrike Lifestyle, prošetat će do Lidla i potrošiti 15 eura koje je ondje dobila.

- Super su mi vaši članci u kojima su brzi ručkovi ili večere, uvijek se lako inspiriram - rekla je.

Tena neće propustiti niti izložbu "Od boemstva do vječnosti" jer se sa svojim dečkom često kulturno uzdiže na predstavama i izložbama.

- Cijenim kvalitetno utrošeno slobodno vrijeme, pa me pozitivno iznenadilo što se izložba našla među kuponima. Dečko i ja ćemo uživati! - zaključila je Pataky.

Član kluba Oranž: Jedva čekam tekme i reportaže na 24sata
Član kluba Oranž: Jedva čekam tekme i reportaže na 24sata

Ne propustite ovu priliku jer svakog novoga korisnika godišnje Oranž pretplate po cijeni od samo 17 eura očekuje Wolt kupon od 13 € i ulaznica za izložbu "Od boemstva do vječnosti". Tu su i kupon od 15 € za Lidl, 17 € kupon u Admiralu i 20 € kupon za Mealpass. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Kako rade trgovine u nedjelju
DETALJAN POPIS

Kako rade trgovine u nedjelju

Trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini, a trgovine i šoping centri sami biraju koje će to nedjelje biti. Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom pogledajte u našem detaljnom vodiču

Jedna stvar koju imate doma, a nije ocat, otopit će kamenac na slavinama za dvije minute
SUPER TRIK

Jedna stvar koju imate doma, a nije ocat, otopit će kamenac na slavinama za dvije minute

Riječ je o prirodnoj otopini koju možete napraviti sami, a jedino na što treba paziti jest da ona ne stoji na osjetljivim površinama dulje od dvije minute, jer bi ih zbog kiselosti mogla oštetiti