Obavijesti
članak
Francuski slastičar otkrio kako napraviti savršene palačinke
Komentari 8
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

mi
U Hrvatskoj uglavnom svi prave savršene palačinke, nama ne trebaju nikakvi Francuzi da nam to otkriju, svatko po svome ukusu, nema tajni.
fu
Prasak za pecivo??? Mozda u americke ali ne ove sa slike.
Dk
Je.
m1
pa jel on to upravo napravio nauku oko palačinki ?! svašta .. kud ide ovaj svijet !?
de
Prasak za pecivo je za spuzvastu teksturu- citajte clanak. Osobno ja ga ne koristim u palacinkama
Dk
Vanili šećer, limunova korica i malo mineralne vode, to je to. Maslinovo ulje u palačinke....baš i ne.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .