Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Fini oslić s medom i balsamicom

Fini oslić s medom i balsamicom

Sve sastojke ubacite u posudu i zatim umutite štapnim mikserom. Ako imate blender, možete koristiti i njega. Marinadu možete koristiti odmah ili čuvati u hladnjaku do dva tjedna

Ovi sastojci idealni su za ručak za cijelu obitelj, a priprema oslića će trajati niti sat vremena.

Sastojci:

600 - 700 g fileta oslića, svježi peršin nasjeckan za ukras, komad svježeg đumbira oko 5 cm, češanj češnjaka, žlica meda, žlica balzamičnog octa, dvije žlice umaka od soje, dvije žlice maslinova ulja

steamed sea bass fish with herbs

Priprema:

Sve sastojke ubacite u posudu i zatim umutite štapnim mikserom. Ako imate blender, možete koristiti i njega. Dobivenu marinadu možete koristiti odmah ili je možete u hermetički zatvorenoj staklenci čuvati u hladnjaku do dva tjedna. Operite oslić i lagano je potapkajte kako biste uklonili višak tekućine.

Napravite ovu povrtnu juhu: Bit će kao da ju je radila vaša baka
Napravite ovu povrtnu juhu: Bit će kao da ju je radila vaša baka

Stavite je u posudu za pečenje i prelijte marinadom. Stavite je u hladnjak na 30 minuta do sat vremena. Zagrijte pećnicu na 220 stupnjeva. Pecite ribu od 20 do 25 minuta. Ako je marinada u posudi od pečenja postala vodenkasta, prebacite je u tavicu i stavite na srednje jako vatru. Kuhajte i miješajte sve dok se malo ne zgusne. Zatim je prelijte preko ribe i ukrasite nasjeckanim peršinom.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3
Evo kako rade dućani u nedjelju
DETALJAN POPIS

Evo kako rade dućani u nedjelju

Trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini, a trgovine i šoping centri sami biraju koje će to nedjelje biti. Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom pogledajte u našem detaljnom vodiču