Obavijesti

Lifestyle

Komentari 35

Evo što najviše odbija žene, a što muškarce na prvom spoju

Evo što najviše odbija žene, a što muškarce na prvom spoju
7

Muškarci ne vole previše šminke na ženi s kojom idu a spoj, dok žene ne podnose neugodan miris. Donosimo popis stvari koje su najiritantnije muškarcima i ženama koji izlaze na spojeve

VIDEO

Normalno je da na početku prvog spoja bude trenutaka kad niti vi niti pratnja niste potpuno opušteni, no postoje neke stvari zbog kojih će vas osoba s kojom ste se našli na spoju odmah otpisati. Muškarci i žene su se složili što ne mogu podnijeti, a na popisu su, među ostalim, neugodan miris, tipkanje po mobitelu i postavljanje previše pitanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Esej 00:57

1. Neugodan miris

Prva na popisu odbojnih stvari na spoju ženama je neugodan miris. Čak 45 posto žena otkrilo je da ne podnose muškarce koji neugodno zaudaraju.

2. Tipkanje po mobitelu

Ono što jako živcira 22 posto žena su muškarci koji su tijekom spoja stalno na mobitelu. 

Greške koje na spojevima treba izbjegavati pod svaku cijenu
Greške koje na spojevima treba izbjegavati pod svaku cijenu

3. Kašnjenje

Na spoj je najbolje doći na vrijeme, a jako je nepristojno kad muškarac ostavi ženu da ga čeka. Upravo zbog toga 13 posto žena otkrilo je da ne bi dale novu priliku muškarcu koji je kasnio na spoj. 

4. Priča samo o sebi

Iduća na listi iritantnih stvari ženama je kad muškarac priča samo o sebi, a ne postavlja pitanja niti je previše zainteresiran za drugu stranu.

5. Spoj izgleda kao intervju

Iako je loše postavljati premalo pitanja, pretjerivanje u ispitivanju također nije dobro. Tijekom spoja razgovor treba biti lagan i zabavan, a ne nalikovati policijskom ispitivanju ili intervjuu za posao.

Stvari koje iritiraju muškarce:

1. Tipkanje po mobitelu

Čini se da su muškarci osjetljiviji na tipkanje, pa je čak 51 posto njih to navelo kao najiritantniju naviku na spoju, preko koje ne mogu prijeći. 

2. Neugodan miris

Kao i ženama, miris je muškarcima važan, pa je žena neugodnog mirisa odmah odbojna. 

3. Kašnjenje

Kašnjenje je jednako velik problem i ženama i muškarcima, pa je njih 10 posto navelo kašnjenje kao iznimno iritantno.

Tri najgore i tri najbolje teme o kojima možete s muškarcem razgovarati na prvom spoju
Tri najgore i tri najbolje teme o kojima možete s muškarcem razgovarati na prvom spoju

4. Previše pitanja

Muškarci također ne vole kad ih se previše ispituje, pa su se izjasnili kako sa ženom koja ih je intervjuirala na spoju ne bi ponovno izašli.

5. Previše šminke

Iako mali broj muškaraca može uočiti razliku između minimalno šminke i lica bez šminke, ipak ih je dio naveo da im jako smeta kad njihova pratnja ima previše šminke na spoju.

Nakon najiritantnijih stavi koje bi svi trebali izbjegavati na prvom spoju, oko nekih tema muškarci i žene se ne slažu. Naime, 53 posto žena će zasmetati seksualne teme na početku viđanja, dok će se zanemarivo malen broj muškaraca buniti na isto. Također, razlika je i u dlakavosti, pa većina muškaraca voli vidjeti glatku kožu na ženama, dok ženama dlačice na muškarcima ne smetaju. Ono što obje skupine smeta su osobe neprimjereno odjevene za spoj, te osobe koje imaju loše zube.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 35

VIDEO

Kako rade trgovine u nedjelju
DETALJAN POPIS

Kako rade trgovine u nedjelju

Trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini, a trgovine i šoping centri sami biraju koje će to nedjelje biti. Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom pogledajte u našem detaljnom vodiču

Jedna stvar koju imate doma, a nije ocat, otopit će kamenac na slavinama za dvije minute
SUPER TRIK

Jedna stvar koju imate doma, a nije ocat, otopit će kamenac na slavinama za dvije minute

Riječ je o prirodnoj otopini koju možete napraviti sami, a jedino na što treba paziti jest da ona ne stoji na osjetljivim površinama dulje od dvije minute, jer bi ih zbog kiselosti mogla oštetiti