Nakon ovog clanka mogu sve iz frizidera i skrinje bacit...
sm
smrtProhibiciji
18.6.2019.
Odustani
Znači ljudi su u povijesti sušili meso kako bi sa sačuvali... Top kek
Vi kažete 2 dana u frižideru....
LtHubertGruber
18.6.2019.
Odustani
Kako to da švabe u dućanima ne drže jaja u frižiderima?
pegla4
18.6.2019.
Odustani
Vecini Hrvata je frizider prazan pa ih ovo ne zabrinjava.
ro
robicasvor
18.6.2019.
Odustani
Vakumiram spek, kobase i suho meso i stavim u frizider i stoji po god dana, i nije mu nista
Dk
Deaktivirani korisnik
18.6.2019.
Odustani
Hrenovke i salame najbolje je ne konzumirati, a trajne domaće kobasice i špek, najbolje je vakumirati i držati u hladnim komorama, jer tako mogu dugo stajati be
z ikakvog problema i zadržavaju svježinu i aromu.
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
18.6.2019.
Odustani
meso ne jedem i ne treba mi se bojat ostalo drzim ufrizideru ljeti se sve kvari brzo
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .