Obavijesti
članak
Evo kako vam riža više nikad neće biti tvrda ili slijepljena...
Komentari 13
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Ah
Kuhanje rize... Moj savjet, natopite ju prije kuhanja u toploj vodi da odstoji minimum pola sata, na svakom pakovanju rize imate uputstvo koliko vode stavljate Prikaži još ↓
Dk
ja tako kuham rizu vec dvadeset i pet godina, otkrili Ameriku
Avery
Prije no stavim rižu, popržim malo bijelog ili crnog luka, meni tako fantastično :)
Linz
Svašta, a ja najviše volim kad je riža tvrda ili slijepljena !!!
Dk
Da nije 25 minuta previse.. i citajte muski oni kojima kuhanje nije strana rijec.
Judita👥
Ja ju prvo skuham, pa onda malo na ulje.. pa dodam sve pomalo 😚😂
Dk
rižu obožavam
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .