Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Evo kako spriječiti da vam znoj u potocima teče licem i po vratu

Evo kako spriječiti da vam znoj u potocima teče licem i po vratu

Influencerica Tiffany Chantell ovih dana podijelila je na TikToku ideju kako spriječiti da vam se lice i vrat kupaju u znoju - treba vam samo običan antiperspirant i nekoliko sekundi vremena, kaže

VIDEO

Ako želite spriječiti da vam potoci znoja cure preko lica i po vratu, nanesite malo antiperspiranta u stiku uz rubove kose, iza vrata i  oko uha. Na taj način osvježit ćete lice i osigurati da vas stalno prati oblačić ugodnog mirisa, no spriječit ćete da vam se znoj slijeva preko lica  - savjetuje bivša profesionalna navijačica New York Jetsa, influencerica Tiffany Chantall na svom profilu na TikToku. 

POGLEDAJTE VIDEO: Evo kad se sve i zašto znojimo

Pokretanje videa...

Znojenje 01:59

- Prije svega, podignite kosu sa stražnje strane vrata, gdje se često znojimo, pa nanesite malo deodoransa i razmažite ga prstima. Potom nanesite malo deodoransa uz rub kose s jedne i druge strane čela, pa s obje strane malo ispod i iza uha. Tada prstima potapkajte gel, kako negdje ne bi ostale grudice, odnosno da stvorite "film" koji uokviruje lice.

To ne znači da vam više neće biti vruće, no nećete se više prekomjerno znojiti po licu i vratu - pojašnjava influencerica u video prilogu. Rješenje drži i po 5 do 6 sati, tvrdi ona, u što se i sama uvjetila. 

@tiffanychantell NFL cheerleading hack! Tutorial on how to put deodorant on your hairline #fyp #nfl #nflcheerleader @lady speed stick #ladyspeedstick @Colgate ♬ original sound - Tiffany C Rosania

- Zna mi se dogoditi da mi je kosa sva mokra od znoja, ali više ništa se ne slijeva na lice i ne kvari mi šminku - kaže.

- Hm, pomaže li to da se spriječi znojenje iznad usana? - zapitala se odmah jedna pratiteljica. 

- Iskoristit ću savjet idući put kad budem išla na ples, jezivo se znojim - dodaje druga pratiteljica, dok neki upozoravaju da ipak treba voditi računa da se pronađe antiperspirant bez ikakvih dodataka. U protivnom, pitanje je što biste namazali na lice. 

Ima i onih koji su upozorili da ne treba zaustavljati znojenje, jer to može biti štetno.

- Isprobala sam trik neku večer prije izlaska u bar, ali nisam primijetila razliku - vrat mi se i dalje vraški znojio, javila se, pak, još jedna pratiteljica. Ukratko, treba isprobati kako trik funkcionira, ali po ovim vrućinama ne treba se danati stopostotnom rješenju. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Dnevni horoskop za subotu 7. rujna: Evo tko iskorištava Bika, Vage čeka uzbudljiv izlazak...
ISKORISTITE DAN!

Dnevni horoskop za subotu 7. rujna: Evo tko iskorištava Bika, Vage čeka uzbudljiv izlazak...

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 7. rujna i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje