Obavijesti

Lifestyle

Komentari 17

Dnevni horoskop za četvrtak 25. srpnja: Lav će biti duhovit, a Rak imati obiteljske nesuglasice

Dnevni horoskop za četvrtak 25. srpnja: Lav će biti  duhovit, a Rak imati obiteljske nesuglasice

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 23. srpnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Dobar Mjesečev utjecaj popravlja nedostatke u vašoj vezi. Dobro razumijete partnera i slijedite njegove potrebe, kao i on vaše. Bit ćete vrlo zaposleni, sami sebi ćete nametnuti brz tempo. Mogli biste se okušati u nekom novom i kreativnom poslu ili surađivati s pojedincima čije će vas znanje oduševiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Bik 21. 4. - 21. 5.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Živcirat će vas postupci najstarijeg člana obitelji, koji će vam biti neshvatljivi. Ne dopustite da vam sitni problemi pokvare raspoloženje. Usmjerite energiju onamo gdje možete nešto napraviti. Ako ste u vezi, izvjesni su pozitivni pomaci u partnerovu životu. Dogodit će mu se nekoliko dobrih stvari, pa to proslavite uz dobru kapljicu.

Astrolozi otkrivaju: Evo kakav je svaki znak Zodijaka kao roditelj
Astrolozi otkrivaju: Evo kakav je svaki znak Zodijaka kao roditelj

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 3

Izvrsno ćete se nadopunjavati s partnerom. Vaši će razgovori frcati kreativnim idejama pa ćete zamisli provoditi u djelo udruženim snagama. Zaposleni bi mogli biti ugodno iznenađeni unapređenjem ili preuzimanjem odgovornijih poslovnih zadataka. Oni koji danas putuju, neka budu dobro skoncentrirani na vožnju!

Rak 22. 6. - 22. 7.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 4
Zdravlje: 3

Ne precjenjujte svoje mogućnosti i držite se zlatne sredine prilikom komuniciranja s nadređenima. Iako će vas rad umarati, vaš će trud biti zamijećen. Izbjegavajte posudbe i poslovanje s bankama, jer dan neće biti povoljan za takvo što. Vaša unutarnja napetost rezultirat će obiteljskim nesuglasicama - nećete popustiti onda kada bi trebalo.

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Odricat ćete se za svoje bližnje i ništa vam neće biti teško učiniti za njih. Pomoći ćete djeci u nabavci školskih knjiga, a roditeljima novčano ili u kućnim poslovima. U društvu ćete briljirati humorom, a ozbiljne teme začiniti iskrom ironije, što će djelovati opuštajuće na sve oko vas. U večernjim satima čuvajte se prevelikog troška.

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 2

Strpljenje će vam se naći na kušnji. Uznemiravat će vas spoznaja da se neke stvari događaju neovisno od vašeg utjecaja. Pomirite se s time da ne možete sve imati pod kontrolom. Nemojte se iznenaditi ako otkrijete da imate skrivene protivnike i da si pojedinci uzimaju veća prava nego što im pripadaju.

Što živcira svaki znak Zodijaka?
Što živcira svaki znak Zodijaka?

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 5
Zdravlje: 3

Uživat ćete naklonost prijatelja, rođaka i ljudi koji stanuju u vašoj blizini. Putem posla zbližit ćete se s nekim od kolega, koji će vas često pozivati na kavu. U komunikaciji s njima otkrit ćete zanimljive pojedinosti o budućem poslovanju vaše tvrtke. Slobodno vrijeme iskoristite da se riješite stvari koji vam više ne trebaju.

happy couple with wallet paying bill at restaurant

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao: 3
Zdravlje: 2

Vaša prezaposlenost i obaveze neće biti prihvatljivi partneru. Oboje ćete morati pokazati više strpljenja i otvorenosti prema razumijevanju međusobnih potreba. Unutarnji nemir poticat će vas na akciju, ali i na radikalne i nepromišljene poteze. Pronađete li uzroke svog nezadovoljstva, vaše ponašanje brzo će se promijeniti.

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Očekujete li poslovne rezultate iz inozemstva ili planirate kakav daleki put, sve će se riješiti prema vašim očekivanjima. Najviše će vam odgovarati društvo djece i mlađih osoba s kojima ćete brzo pronaći zajednički jezik. Uživat ćete u neobaveznim razgovorima i laganim temama, a i partnera ćete zavoditi i šarmirati.

Ovi horoskopski znakovi su najveći brbljavci: Ne gase se...
Ovi horoskopski znakovi su najveći brbljavci: Ne gase se...

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 4
Posao: 3
Zdravlje: 3

Osjetit ćete da je došlo vrijeme za promjene, a njihova uspješnost ovisit će o vašoj poduzetnost. Obiteljska pitanja tražit će da im posvetite više pozornosti, no vama će biti draže da dan iskoristite za druženje s prijateljima ili simpatijom. Ukućani će vam zamjerati zbog izbjegavanja odgovornosti i obaveza.

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 4

Mnoge stvari rješavat ćete u posljednji trenutak pa ćete biti pod stresom i iscrpljeni. Radite li s ljudima, morat ćete pretrpjeti nečije provokacije, iako biste najradije svašta izrekli. Nekome biste u trenutku slabosti mogli dati svoj broj mobitela, a poslije zbog toga požaliti jer će vas druga strana uznemiravati pozivima.

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 5
Zdravlje: 3

Poslovnim obavezama pristupite odgovorno i kreativno; ne gledajte samo kako će vam vrijeme brže proći. U ljubavnom životu neće vam biti dosadno. Vodit ćete otvoren razgovor s partnerom i jedno drugom izreći razne kritike. No to će pomoći da se raščiste stari nesporazumi. Naručite se za pregled kod stomatologa!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 17

VIDEO

Dnevni horoskop za subotu 7. rujna: Evo tko iskorištava Bika, Vage čeka uzbudljiv izlazak...
ISKORISTITE DAN!

Dnevni horoskop za subotu 7. rujna: Evo tko iskorištava Bika, Vage čeka uzbudljiv izlazak...

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 7. rujna i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje