Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

'Djevojka i ja ćemo se razmaziti kuponima koji dolaze uz Oranž'

'Djevojka i ja ćemo se razmaziti kuponima koji dolaze uz Oranž'

Zanimaju me i politika i sport, ali i kultura, pa mi je važno da relevantne informacije mogu pronaći na jednom mjestu', Vedrana (43) zanima širok spektar tema, a sve može pronaći na portalu 24sata: '

VIDEO

Glumac Vedran Komerički (43) jedan je od onih ljudi s vrlo širokim spektrom interesa, pa će u razgovoru s različitim ljudima vrlo rijetko biti neupućen u temu o kojoj se razgovara.

- Zanimaju me i politika i sport, ali i kultura, pa mi je važno da relevantne informacije mogu pronaći na jednom mjestu. Vaša digitalna pretplata otvorila mi je vrata mnoštvu članaka, feljtona, analiza i kolumni u kojima mogu pročitati komentare iskusnih novinara, kao i stručnjaka - objasnio je Vedran, koji posjećuje sve rubrike na portalu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Aktualne teme dio su opće kulture, kaže Vedran, a novosti o Euru 2024 planira pratiti na našoj aplikaciji.

- Nogomet je trenutačno najvažnija (sporedna) stvar u zemlji, danas su prekinuli nastavu, rad Sabora i stalo je sve što može stati zbog utakmice Hrvatska - Albanija. Vi imate odlične sportske novinare i gušt mi je pročitati različita stajališta o istoj temi - kaže.

Osim kvalitetnog sadržaja koji je dobio kupnjom digitalne pretplate, veliki mu je plus što uz Oranž idu super kuponi.

- Veliki sam ljubitelj kulture, kao i moja djevojka, pa je planiram odvesti na izložbu 'Od boemstva do vječnosti'. Nakon toga ćemo se razmaziti i naručiti sebi večeru Wolt kuponom. Lidlov kupon ostavit ćemo za more, a super mi je što se kuponi ne moraju odmah iskoristiti - zaključio je glumac.

Mišel uzeo Oranž: 'Pratim sport jer sam se bavio košarkom'
Mišel uzeo Oranž: 'Pratim sport jer sam se bavio košarkom'

Ne propustite ovu priliku jer svakog novoga korisnika godišnje Oranž pretplate po cijeni od samo 17 eura očekuje Wolt kupon od 13 € i ulaznica za izložbu "Od boemstva do vječnosti". Tu su i kupon od 15 € za Lidl, 17 € kupon u Admiralu i 20 € kupon za Mealpass. Ponuda vrijedi do isteka zaliha. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

'Milijarder je platio tisuće eura da me pretvori u svoju ženu iz snova, a onda je - nestao'
PROMIJENILA TIJELO

'Milijarder je platio tisuće eura da me pretvori u svoju ženu iz snova, a onda je - nestao'

Upoznala je gospodina X četiri godine ranije, nakon što joj je poslao e-mail u kojem je rekao da je želi rezervirati na sat vremena. Iako više nisu u kontaktu, jako mu je zahvalna