Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Djela koja glasno i jasno vrište: Iskorištavam te!

Djela koja glasno i jasno vrište: Iskorištavam te!
1

Zbog žudnje za ljubavlju žene često ostaju u začaranome krugu nefer veze. To nije ništa drugo nego nepoštivanje sebe, naglašavaju stručnjaci

VIDEO

Ostaje li partner, iako zna da ćete se brinuti, bez javljanja, redovito vani do jutra, nije mu baš previše stalo do vaših osjećaja. Isto vrijedi i ako dopušta da vi radite tri posla dok on besposličari i troši novac. Zvuči li vam nešto od ovog poznato, službeno ste iskorištavani, upozoravaju psiholozi, navodeći da se netko tko vas voli i poštuje ne ponaša tako. Žene koje “previše vole”, tj. koje posvete život isključivo ljubavi, a da im ona nije jednako uzvraćena, žrtvuju samopoštovanje i ličnost. Zauzvrat dobivaju lažnu i nefer vezu, u kojoj zapravo nisu sretne, ističu stručnjaci. A ako uza stopostotno ulaganje u vezu zaboravljaju na dotadašnji život i prijatelje, trebale bi se dobro zamisliti, naglašavaju.

IZBEZUMLJENA POTRAGA ZA ONIM PRAVIM NIJE RJEŠENJE
Ako, zaluđeni potragom za “pravom ljubavlju”, ne propuštate niti jednu priliku da opsjedate svakog muškaraca koji vam se imalo svidi, vjerojatno nećete mnogo postići. Isto je i ako svaki vikend odlazite u krevet s drugim u nadi da će baš taj i ostati. No najčešće ostaju tuga i povrijeđen ponos.  

ŽIVOT U ILUZIJI I STRAHU NIJE VRIJEDAN TRUDA
Poštujte sebe i prestanite ga “kovati u zvijezde”. Ako ste za njega izgradili umjetan, savršen i bajkovit svijet, u kojem on caruje, a vi stalno strahujete da ćete nešto pogrešno reći ili učiniti kvareći time iluziju savršenstva, doista ste pretjerali, kažu stručnjaci.

OPSESIVNOM ĆETE GA LJUBOMOROM OTJERATI
Sluša li pozorno vašu prijateljicu, koja se raspričala o novom poslu, ili razgovara s vašim poslovnim kolegicama na uredskoj zabavi, ne znači da ih zavodi i traži nekog boljeg od vas. Muči li vas konstantna ljubomora te ga nastojite odvojiti od vanjskog svijeta, vjerojatno će pobjeći.

NEPOŠTIVANJE SEBE
Ulažete li svu svoju energiju, novac i vrijeme samo u to da on bude sretan, a zauzvrat ne dobivate ništa, debelo ste nasamareni. Baš kao i ako vas neprestalno iznova uspjeva povrijediti, a vi bez prestanka opraštate misleći kako je bolje da ste s bilo kim nego sami.

ISPUNJEN ŽIVOT
Umjesto da pod svaku cijenu nastojite pronaći 'onog pravog’, opustite se, uživajte u druženjima i životu.

NEOPRAVDANI STRAH
Strah da će ga vaše 'nesavršenstvo’ razočarati te će ležerno odšetati iz veze, ne javlja se u ugodnoj, zdravoj i lijepoj vezi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Dnevni horoskop za ponedjeljak 16. rujna: Ribe će pogaziti riječ, a Strijelci steći povjerenje šefa
UZBURKANI POČETAK TJEDNA

Dnevni horoskop za ponedjeljak 16. rujna: Ribe će pogaziti riječ, a Strijelci steći povjerenje šefa

Pročitajte dnevni horoskop za ponedjeljak 16. rujna i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje