Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Dizajnerica interijera: 'Ova tri savjeta za dom zlata vrijede...'

Dizajnerica interijera: 'Ova tri savjeta za dom zlata vrijede...'
3

Dizajnerica je otkrila tri savjeta koje daje svim svojim klijentima. Kako kaže, vrlo su jednostavni i svi ih mogu upotrijebiti prilikom uređenja svog životnog prostora

VIDEO

Dizajnerica interijera je na TikToku otkrila tri savjeta za koje kaže da su bezvremenski i da u dizajnu interijera pristaju na baš svaki prostor. 

- Da moram izabrati samo tri najvažnija savjeta koja ću dati nekome za uređenje interijera, to bi bila ova tri. Radim ovaj posao već 20 godina i stalno ih svima ponavljam - objasnila je dizajnerica na početku videa, pa nastavila:

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Izložba hrvatskog dizajna u Laubi 02:28

- Prvi savjet je da vam u dnevnom boravku sav namještaj (kauč, stolić, fotelja) dodiruju tepih koji stoji ispod njih. Ne moraju cijeli biti na tepihu, ali ih pozicionirajte tako da su bar djelomično na njemu, barem 'prednjim nogama' - kaže.

Za drugi savjet dizajnerica je istaknula da svaki prostor izgleda veće i bolje ako isti ti komadi nisu postavljeni uza zid.

Super kombinacije boja za dizajn interijera: Za ljubitelje tamnog, ali i ženstvenih nijansi
Super kombinacije boja za dizajn interijera: Za ljubitelje tamnog, ali i ženstvenih nijansi

- Ako i nemate puno prostora, odvojite ih barem malo od zida, prostor će vam prodisati - istaknula je, pa rekla i treći, posljednji savjet:

@courtneyungarodesign My top 3 interior design tips from almost 20 years as an interior designer, including if I could only give 1 tip for the rest of my career what it would be 😀 . . . #InteriorDesign #designtips #designtok #designtipsforbeginners #designtipsandtricks #designtrends #whatnottodo #newbuildhome #interiordecorating #designinspiration #renovationlife ♬ original sound - CourtneyUngaroDesign

- Zidove, štokova i vrata obojite sve u istu boju. Čak i ako to nije bijela, kakvi su vam zidovi, takvo nek vam bude i sve ostalo.

More i mornari: Uz par trikova dovedite Mediteran u svoj dom
More i mornari: Uz par trikova dovedite Mediteran u svoj dom

Izgledat će puno bolje. Ne treba biti isti finiš, može biti ista boja, ali jedno sjajno, a drugo mat.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Evo kako smanjiti kolesterol
ZDRAVI ŽIVOT

Evo kako smanjiti kolesterol

Izaberite dobre promjene koje će smanjiti razinu kolesterola i poboljšati zdravlje srca. Čak i uz lijekove, ove odluke mogu značajno poboljšati kvalitetu života