Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Dirljive uspomene: Izrađuje razni nakit od pepela pokojnika

Dirljive uspomene: Izrađuje razni nakit od pepela pokojnika

Meg vodi posao pod nazivom 'Drvo nade', a izrađuje ogrlice, prstenja i figurice od pepela mrtvih. U videu je pokazala izradu prstena. Pepeo je pomiješala s plavom bojom te je dodala smolu kako bi stvorila kamen

Kako bi pomogla onima koji su izgubili voljenu osobu, Meg od pepela mrtvih izrađuje nakit ili bilo koju drugu vrstu uspomene. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Neven Miculinić VIDEO

Svoj posao vodi pod nazivom 'Drvo nade' i na TikToku objavljuje sve što je do sada napravila, a najviše je traže nakit od pepela voljene osobe.

U jednom dirljivom videu, moglo se vidjeti kako Meg vadi pepeo pokojnog oca klijentice.

- Alyssa je oduvijek sanjala da će je tata odvesti do oltara na njezin veliki dan. Nažalost, ona ga je tragično izgubila prije nego što je uspjela reći 'da'. Obratila nam se, a mi smo uspjeli napraviti prsten od pepela njezinog oca. Sada će njezin tata ne samo biti dio njenog velikog dana, već će je moći i odvesti do oltara - objasnila je Meg.

Majka troje djece, u videu je pomiješala pepeo u malenoj posudici s plavom bojom. Zatim je na smolu dodala boju kako bi stvorila mali kamen.

'To je moje. Nosim svoj prsten svaki dan. Moj tata će zauvijek hodati sa mnom u životu', napisala je Alyssa u komentarima kada je vidjela video.

Osim pepela, u nakit stavlja i pramenove kose.

Meg je podijelila mnogo videa na kojima izrađuje prstenje, ogrlice, pa čak i male figurice od pepela mrtvih, piše The Sun.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Znojite se po noći? Evo zašto se to događa i kako si pomoći
NEUGODNA POJAVA

Znojite se po noći? Evo zašto se to događa i kako si pomoći

Sasvim je normalno znojiti se tijekom noći. Stalno se znojimo, a dodatak tople posteljine i pidžame to može učiniti vjerojatnijim. Iako se misli da je znojenje u snu veći problem ljeti, ono se događa i zimi