Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Nabavite digitalnu kasicu: Ona će vam znatno olakšati štednju

Nabavite digitalnu kasicu: Ona će vam znatno olakšati štednju

Ubacivanje sitnih kovanica u kasicu odličan je način štednje. S vremenom se nakupi pristojan iznos, a kako biste u svakom trenutku znali koliko imate ušteđeno, kupite digitalnu kasicu

VIDEO

Prvi zabilježeni spremnici za novac bile su jednostavne glinene ili drvene posude s poklopcem. U Europi su se “kasice” prvo javile među Grcima u 2. stoljeću pr. Kr., a postojale su i među mnogim narodima Azije.

POGLEDAJTE VIDEO: Vodič za štednju

Pokretanje videa...

02:03

S vremenom su se pojavile posude složenijeg izgleda. Ubacivanje sitnih kovanica u kasicu odličan je način štednje. S vremenom se nakupi pristojan iznos, a kako biste u svakom trenutku znali koliko imate ušteđeno, kupite digitalnu kasicu, koja broji svaki novčić koji ubacite.

Young woman with a piggy bank

Ovako ćete izbjeći požudu da kasicu otvorite prije - ako niste sakupili željeni iznos i nećete taj novac potrošiti na nešto što vam ne treba.

storyeditor/2023-01-13/s-l500.jpg

Digitalne kasice postale su potpuni hit na društvenim mrežama, a često su rasprodane na internetskim trgovinama. Mnogi se kunu da je najefektivnija metoda ta da svaku večer nakon što se vratite kući, u kasicu stavite sitniš iz novčanika. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Mama hajdukovca: Nisam znala da mi je u licu lososova sperma. Baš me briga, meni je pomogla
HRVATICE LUDE ZA TRETMANOM

Mama hajdukovca: Nisam znala da mi je u licu lososova sperma. Baš me briga, meni je pomogla

Tretmani pomlađivanja spermom lososa, za kojim su lude mnoge Hrvatice, mogući su i u Hrvatskoj, a njime je zadovoljna i bivša Miss Universe Renata Lovrinčević Buljan