Obavijesti
članak
Delicije na blagdanskom stolu: Korak po korak do finih pralina
Komentari 4
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

re
Radim praline već dugo i u otopljenu čokoladu na 100 g dodam 2 žlice ulja,dobro se izmješa i oblažu se kalupići. Ja sam kupila silikonske,ne stavljam praline u Prikaži još ↓
CU
Dobar savjet, nije baš teško. Vrijedi pokušati i uživati malo i u svojim pralinama..Za svaki kolač treba volje i vremena ako želimo da lijepo izgleda, tako i Prikaži još ↓
mi
praline ne radim nikada za blagdane. Za te dane sam nekako više za razne kolače, posebno one starinske. Sinoć sam ispekla i spremila u kutiju ,,medvjeđe šape, Prikaži još ↓
N1
Jedva čekam večeras !!! 1,2,3,peciiiiiiiiiiiiiiiiiii :D
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .