Obavijesti

Lifestyle

Dekora Dom nudi širok izbor sobnih vrata visoke kvalitete

Dekora Dom nudi širok izbor sobnih vrata visoke kvalitete
6

Uređenje interijera nije potpuno bez odabira pravih sobnih vrata koja doprinose stilu i funkcionalnosti svakog prostora

VIDEO

Dekora Dom, kao vodeći distributer sobnih vrata, nudi raznovrsne modele koji se savršeno uklapaju u svaki dom. Od klasičnih drvenih vrata do modernih dizajnerskih rješenja, naša paleta proizvoda obuhvaća sve što je potrebno za unaprjeđenje vašeg životnog prostora.

Širok asortiman za svaku potrebu

Naša ponuda sobnih vrata uključuje različite stilove, od tradicionalnih drvenih vrata koja pružaju toplinu, do modernih vrata s glatkim linijama i minimalističkim dizajnom koji se lako uklapaju u suvremene interijere. Sva vrata izrađena su od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugovječnost i izdržljivost.

Kvaliteta i estetika sobnih vrata na prvom mjestu

Pri izboru sobnih vrata, Dekora Dom stavlja naglasak na kvalitetu izrade i estetiku. Naši proizvodi ne samo da izgledaju dobro, već su i dizajnirani da pružaju optimalnu funkcionalnost i zvučnu izolaciju. Osim toga, različite opcije završne obrade omogućavaju da se vrata savršeno uklope u bilo koji prostor.

Unikatnost vrata i vašeg doma

Unikatni dizajn vrata koji se kreiraju prema vašim željama ističe se kombinacijama različitih vrsta drva koje dodatno oplemenjuju vaš prostor elegancijom, raznolikošću i sigurnošću. Svaka vrata su posebna i razlikuju se u detaljima poput furnira, intarzije te skladno kombinirane nijanse domaćeg i egzotičnog drva, pretvarajući svaki komad u pravo malo remek-djelo. S obzirom na izbor boja, završne obrade i detalja, svaki model može biti prilagođen vašem jedinstvenom ukusu.

Znamo da je svaki dom jedinstven, stoga nudimo mogućnost prilagodbe vrata prema specifičnim mjerama i željama. Bilo da je riječ o posebnim dimenzijama, odabiru ručki ili vrsti stakla, naš stručni tim je tu da vam pomogne odabrati najbolje rješenje za vaš prostor.

Širok izbor unutrašnjih vrata s prilagodljivim dimenzijama

Dekora Dom nudi izvanredno širok spektar standardnih dimenzija vrata, s mogućnošću prilagodbe dimenzija okvira do 65 mm, 70 mm i 75 mm širine obloga, uključujući i opciju renovacijskog okvira. Ova fleksibilnost omogućava da se naši proizvodi potpuno prilagode potrebama i zahtjevima svakog klijenta, osiguravajući da svaki izbor savršeno odgovara prostoru koji uređujete.

Kontaktirajte nas!

Posjetite nas i otkrijte kako kvaliteta sobnih vrata može transformirati vaš prostor u toplo i ugodno okruženje. 

U Dekora Domu, osim što nudimo široku paletu modela vrata, ističemo se izvanrednom kvalitetom te akcijskim cijenama koje omogućuju pristup vrhunskim proizvodima po još pristupačnijim uvjetima. Ne propustite priliku uljepšati svoj dom kvalitetnim vratima dostupnima po posebno povoljnim uvjetima.

Za dodatne informacije ili savjete, posjetite nas u našim poslovnicama u Buzetu, Puli ili Rijeci, gdje vam stojimo na raspolaganju pri odabiru idealnih sobnih vrata za vaš prostor. Naši stručni suradnici rado će vas uputiti i pomoći vam izabrati najbolje rješenje koje će odgovarati vašim potrebama i estetskim preferencijama.

Posjetite našu web stranicu i pogledajte bogatu ponudu sobnih vrata.

Otkrijte raznolikost stilova i iskoristite izvrsne akcijske ponude koje smo pripremili samo za vas.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Kako rade trgovine u nedjelju
DETALJAN POPIS

Kako rade trgovine u nedjelju

Trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini, a trgovine i šoping centri sami biraju koje će to nedjelje biti. Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom pogledajte u našem detaljnom vodiču

Jedna stvar koju imate doma, a nije ocat, otopit će kamenac na slavinama za dvije minute
SUPER TRIK

Jedna stvar koju imate doma, a nije ocat, otopit će kamenac na slavinama za dvije minute

Riječ je o prirodnoj otopini koju možete napraviti sami, a jedino na što treba paziti jest da ona ne stoji na osjetljivim površinama dulje od dvije minute, jer bi ih zbog kiselosti mogla oštetiti