Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Dašak Italije na vašem stolu: Brzi i fini bruschetti capresi

Dašak Italije na vašem stolu: Brzi i fini bruschetti capresi
1

Za ovo fino predjelo najbolji je stari kruh jer se lakše poprži, ističe kuharica Matea Mandir McConnell koja će vam u video receptu otkriti i druge male tajne

Kruh narežite na jedan centimetar debljine i lagano popržite, nakon toga ga namažite češnjakom. Ako češnjak stavimo u salatu, aroma se u potpunosti izgubi, objašnjava kuharica Matea Mandir McConnell. 

Cijeli recept sa sastojcima pronađite na Kuhari.com, a inspiraciju za druge kulinarske uspjehe pronađite u našem specijalu Video recepti

U suradnji s kulinarskim portalom Kuhari.com redovito ćemo objavljivati recepte profesionalnih i amaterskih kuhara. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5