Najvažnije je smjesu za kuglice kuhati na laganoj vatri i stalno miješati, jer će u protivnom kuglice biti teško oblikovati, pokazuje kuharica Matea Mandir McConnell
VIDEO RECEPTI
Danas za desert radimo fine, brze i efektne ferrero kuglice
Slatke ala ferrero kuglice su idealne za dječje rođendane, poslovne domjenke i goste, a prednost im je to što lijepo izgledaju, šarene su, ukusne i mogu dugo stajati. Nakon što se izrade kuglice, treba ih zavaljati u pržene lješnjake. Najvažnije je kuhati smjesu na laganoj vatri i stalno miješati da se šećer ne bi karamelizirao i maslac odvojio, jer ih je tada puno teže oblikovati.
Kompletan recept sa sastojcima možete pogledati na Kuhari.com. U suradnji s Kuhari.com redovito ćemo objavljivati recepte profesionalnih i amaterskih kuhara, a sva njihova videa možete pronaći u našem specijalu Video recepti.
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku