Obavijesti
članak
Danas pripremamo Hrskavi sir, a za ručak Aromatičnu deliciju
Komentari 8
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Na
To se po novome zove hrskavi sir?? Do sada se to zvalo pohani sir!
đuro kojotovski
ovaj sir izgleda mekanije od mozzarele.. ako želite hrskav sir, onda bolje uzmite neki tvrdi, a ne polutvrdi i zamuljajte u razmućeno jaje i obične prezle i to Prikaži još ↓
ba
edamer je pun cinka,bjelancevina i kalcija? hahahahahaha
mo
sir uopće neizgleda hrskavo već gumeno i masno
Picajzlo Merkurčić
fino
ma
Omjesto prezla uzmite smrvljeni kornfleks i u njega dodajte ,Cesnjak,vegetu , moze i malo ljute paprike i zlica maslinovog ulja
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .