Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Danas naučite pripremiti fine mlince po domaćoj recepturi

Danas naučite pripremiti fine mlince po domaćoj recepturi
1

U smjesu dodajte vode dovoljno da ona bude mekana. Nakon što tijesto odleži, mlince se može peći na tavi. Mlince je najbolje jesti uz puricu ili drugu perad

Priprema: 

U oštro brašno umiješajte sol i postupno uz umješavanje kuhačom, dodajte hladne vode. Rukom formirajte tijesto i pustite da počiva 10-ak minuta. Na pobrašnjenoj podlozi kružno razvaljajte tijesto na debljinu otprilike 2 mm.

Razvaljano tijesto pecite otprilike po minutu sa svake strane na dobro ugrijanoj tavi. Uporaba mlinca je stvarno široka, a najčešća je kao prilog pečenju. U tom slučaju mlince natrgajte na komade i prelijte vrućom vodom. Nakon minutu-dvije ih procijedite i pecite na masti ili ulju od pečenja par minuta.

Cijeli recept sa sastojcima pogledajte na Kuhari.com. U suradnji s ovim portalom redovito objavljujemo video recepte koje možete pogledati u našem specijalu. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7